Lovefilm


Fick hem två nya filmer av lovefilm.se idag. Det var två disneyfilmer haha (Askungen 3 och lilla sjöljungfrun 3 ? ) Ska se på Askungen nu och sen Ariel haha. Ska skicka tillbaka filmerna imrgon så jag hinner få fler filmer till veckan :) Kanske tycker jag är lite töntig som har disneyfilmer på min filmlista men jag älskar disneyfilmer och ja, man får ta fram barnet i sig ibland ;)

om filmern:
Askungen är Disneys mest förtrollande Klassiker och i den helt nya långfilmen Askungen - Det Magiska Trollspöet fortsätter magin i ett sagolikt spännande äventyr! Tänk om glas skon inte passat Askungens fot? Tänk om prinsen blivit kär... i någon annan? Det är precis vad som händer när den elaka styvmodern får tag i den goda gudmoderns magiska trollspö, vrider tillbaka tiden och ändrar historiens gång! Med trollspöet i sin hand kan hon äntligen få den makt, rikedom och framtid för sina döttrar hon alltid velat ha. Och samtidigt stoppa Askungens drömmar om ett liv på slottet för gott... Följ med Askungen och hennes trogna vänner, mössen Jack och Gus, på ännu ett svindlande och fartfyllt äventyr med massor av skratt, härlig musik och magisk "Bibbidi-bobbidi-boo"!om filmen:
Följ med i en helt ny långfilm som tar dig långt bakåt i tiden, djupt ner i havet och till den tid då Ariel var ung, i det härliga undervattensäventyret "Den Lilla Söjungfrun - Sagan om Ariel". Ariel, hennes systrar och deras mamma - drottning Athena - älskar musik över allt annat och lever lyckliga i Atlantica. Men lyckan förvandlas plötsligt till tragedi då Athena fångas av pirater och försvinner. Ariels pappa, havsguden Triton blir förkrossad och förbjuder all musik i hela havet, för all framtid! Men Ariel kan inte tänka sig ett liv utan musik, och börjar i hemlighet leta efter andra som delar hennes dröm. Hon träffar fisken Blunder och den calypsosjungande krabban Sebastian. Tillsammans blir de bästa vänner och kompanjoner i ett riskfyllt uppdrag: Att återföra musiken till Atlantica!

Postat av: Evelina

tack för tipset, men den här gången har jag med själv häftande tejp och det sitter faxtist bättre har inte tappat en nagel på hela dagen:)

2009-06-12 @ 21:29:08
Postat av: Linda

Jag älskar också Disneyfilmer...speciellt de gamla, tex Törnrosa, Robin Hood, Askungen, Den lilla sjöjungfrun. Mfl....har många utav dem på VHS, men skulle villa ha dem på DVD till framtiden, om man någon gång får egna barn vill säga =)

2009-06-12 @ 22:54:42
URL: http://bimboblondie.blogg.se/
Postat av: Lizaa

jaa älskar också disney törnrosa is the shit

2009-06-13 @ 10:46:11
URL: http://lizaochdele.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0