My best friends girl


Vi hyrde en film igår och det blev filmen My best friends Girl från 2008. Den var faktiskt ganska rolig och så där dumromantisk som amerikanska filmer kan vara. Dock är slutet lite wierd men jag ska inte avslöja för mycket.  Den var nästan två timmar lång och det kändes kan jag lova.Den blev långtråkig i slutet tycker jag men det var kanske för att jag var extremt trött när vi kollade på den också ;) haha.

Snygga och smarta Alexis( Kate Hudson) är trött på sin efterhägsna pojkvän, Dustin (Jason Biggs) som efter bara fem dagar pratar om att flytta ihop och här bröllopsklockorna ringa. När Alexis förklarar läget, blir Dustin desperat. För att få henne tillbaka hyr hon in sin bästa kompis, megasvinet Tank(Dane Cook), för att bjuda ut Alexsis på världshistirens vidrigaste date. Tank är nämligen suverän på att få ex-pojkvänner att framstå som värsta kapen jämfört med ett ofräsch äckel som sig själv. Dessvärre funkar inte planen som beräknat, då Alexsis tydligen har en förkärlek till sliskiga as. När Tank trycker på de rätta knapparna, blir Alexis minst sagt heltänd.

Får 3 M av 5 möjliga.








Postat av: Carro

jo men så är det ju okcså. jag brukar komma upp 100 timmar i månaden ungeför, den här månaden ska jag var glad om jag fått ihop 50 timmar. dom ringer jättesällan och och drar ner på mer och mer folk hela tiden.

2009-04-18 @ 11:10:19
URL: http://crazyoldcatlady.blogg.se/
Postat av: Jessica

haha, ja, men de var risk att den rasade isär om man satte sej..!! Lite lätt skadeståndskylldig efteråt, hahahaha.

2009-04-18 @ 11:29:38
URL: http://www.jessicab87.blogspot.com
Postat av: Ida

den lät ju rolig =)

2009-04-19 @ 15:58:48
URL: http://busigabeerta.blogg.se/
Postat av: sara

Jag tyckte att den filmen var ganska bra :)

2009-04-20 @ 16:26:18
URL: http://saralundback.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0