Gårdagen

Hello!

Nu sitter man vaken och äter frukost. Kolla klockan lixom. Vi hade jävligt roligt igår iallafall. Det var fan det roligaste på länge. Jag skrattade mig igenom hela kvällen, lite så det gör ont i magmusklerna haha. Det började som sagt med att jag, Carro och Jessika var hemma hos Carro (i min gammellägenhet) och hade en för-förfest. Vi drack en drink och käkade lite donken mat. Vi hade faktiskt inte ätit på hela dagen lång och enligt mig är det bättre att äta fet donken mat än inget alls när man ska festa! Klockan blev halv 8 och vi gick över till min jobbarkompis Anna som bor mitt emot Carro ;) nära och bra vill jag mena.

Där var även hennes kompis Therese så där satt vi 5, drack drinkar, cider, öl och vin och snackade så som bara tjejer kan. Det var himla trevligt och vi blev rätt fulla haha. Efter  en stund kom även grabbarna från festen brevid in till oss och då blev det ännu trevligare. Jag hade aldrig sett någon av dem fast dem bor så nära oss ändå. Dem var från Näsviken och ilsbo, iaf några av dem. Trevliga var dem iallafall. Där satt vi och körde sanning eller konsikvens och herregud va pinsamt haha. Massa jobbiga frågor och jag var även tvungen att hångla med Anna när alla kollade hahaha. Men är man med i leken får man leken tåla som det så fint heter haha!

Vi var hos Anna tills ungefär 11, då gick vi ut på krogen och jag, Jessika och Carro gick på bockarna, resten drog någon annanstans. Jag och Jessika drog snabbt ut och gick istället. Ja menar det var fullt inne och ja verkligen hatar att trängas haha. Ute hittade man en massa människor, både fulla och nyktra, folk som raggade och folk som hade ragg.

Kvällen slutad med att alla drog hem till sig och vi åkte i en fulllastad bil hem haha. Mina saker är kvar hos Anna och jag hoppas verkligen att allt är kvar haha. Måste in till henne sen och hämta dem ;)
Bilder (de få jag hann knäppa, kameran har slagit av blixten på något vis...måste kolla inställningarna..) kommer givetvis ikväll när jag fått hem kameran :) ni får leva med det haha



                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0