Att vara student är inte lätt...

Att vara student är inte lätt, det ska ni veta. Inte nog med att man får känslan av att man redan måste kunna allt man är där för att lära sig, man ska juh dessutom hålla koll på allt själv och köpa all litteratur själv. Visst om litteraturen vore billig men den är juh inte ens det haha. Nu har jag köpt ALLA böcker jag ska ha denna termin och dem kostade över 2000 kronor?! Nu kan man tycka att det är lite MEN det ska påminnas att detta är enbart böckerna för denna termin. Det blir juh 6 terminer till liksom haha! Hej jag är en fattig student har fått en ny innerbörd ;)

Det vore dessutom bra om alla böcker man behövde var samlad på ett och samma ställe men icke. Denna gång fick jag köpa från tre olika ställen för att få ihop min litturära samling. Det som känns skönt är att jag handlar genom market2member och gratisbio vilket gör att jag får tillbaka mina pengar senare men ändå! Näe jag ser verkligen inte fram emot fortsatta bokinköp! Det ska jag säga er.

 

 

Postat av: Nathalie

Kolla in www.lycknis.se

Har märkt att det blir billigare att handla där, typ alla priser är lägre. Och det är gratis frakt :)Det enda man måste göra är att registrera sig.

2008-09-06 @ 11:44:10


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0