Tjäna pengar!


Hejsan!
Har fått lite förfrågningar om hur Market2member.com fungerar. så ja tänkte att jag drar det en gång till ;)
Tänkte ägna ett inlägg åt Market2member.com. Det är ett företag som funkar som gratisbio. Skillnaden mellan gratisbio och market2member, enligt mig, är att det är lättare att skaffa poäng på market2member. Jag har redan skaffat till mig nästan 40 000 poäng vilket ger 400 kr att antingen checkar, eller varor av olika slag. Det finns massor med olika företag att samla poäng hos, allt ifrån bilar och motorer till kläder, mode och nöje. Det finns olika sorters sätt att samla poäng på.  antingen genom att ta emot reklam från företag som söker just din profil eller genom att handla på internet och få viss procent poäng per köp. Det är superenkelt och varför inte få tillbaka pengar enkelt? :)

jag är iaf supernöjd och jag har som sagt redan fått tillbaka 400 kr som ja ska vänta med att byta in tills det blir mer ;)
klicka på bilden och bli medlem ni med :) superenkla pengar är kul! haha



Tänkte tipsa er om en liten sida som heter Buzzscout. Det är en sida som fungerar ungefär som Buzzador. Man registerar sig, får hem gratissaker som man skriver om sen och testar och har åsikter om. För det får man poäng och juh mer poäng man har juh bättre och fler saker får man hem.

Jag har vart medlem här nu bara någon dag och har därför inte hunnit fått hem något att prova ännu men antar att det kommer snart. Vem tackar nej till gratissaker? Kom ihåg att det kan vara allt från kläder, smink och parfym till mat och andra ätbara saker. Det kan alltså vara alltmöjligt. Självklart är allt gratis!

Kom igen, signa upp er ni med och få hem gratissaker !
bara att klicka på bilden där uppe :)


Buzzador funkar på samma sätt som med Buzzscout, man fyller i en profilsida och man får på så sätt chans att testa nya varor beroende på hur dem passar din profil eller inte. När man sedan har testat varorna ska man skriva om dem eller berätta om dem för sina vänner och efter det ska man skriva in en rapport och då får man poäng. Ju mer poäng man har desto mer produkter får man prova :) Jag har provat en del saker och är mycket nöjd över hur snabb leverans det är, hur bra poäng man får för att testa och faktiskt hur bra saker jag fått prova. Verkligen en lätt grej för att få testa nya produkter iallafall :) Klicka på bilden om ni vill bli medlem och få hem gratissaker ni med :)




Gratisbio funkar på samma sätt som med Market2member.com. Man samlar poäng genom att klicka på annonser, handlar genom nätet, är med i tävlingar och värvar medlemmar. Det är superenkelt att samla poäng och när man tjänat in 400 poäng har man en biobiljett. Samlar man ihop lite till har man ett presentkort på 300 kronor. Finns även chans att få ett på 500 respektive 700 kronor med. Varje månad har dem även en tävling, så de 10 som värver flest medlemmar vinner någe fint. Börja samla poäng ni med och få tillbaka pengarna (om ni ex handlar genom nätet och gratisbio)
Klicka på bilden för att bli medlem :)



                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0