Generation fett

Sitter och kollar på trean där det har börjat en ny dokumentärserie som heter Generation fett. I just detta program handlar det om en Manuel som är världens fetaste man. Han vägde idag ca 350 kilo tror jag men har vägt nästan det dubbla. Så han har lyckats bra tycker jag! Dock har jag svårt att förstå hur man kommer över 200 kilos sträcket och jag har svårt att förstå hur man låter det gå så långt som till över 500 kilo. Jag har lixom ångest över mina små kilon lixom haha!

men intressant program och bra att dem tar upp konsekvenserna med fel mat! Hoppas att Manuel lyckas gå ner till hans målvikt, 100 kilo.


detta är Renee som tyvärr dog när hon gjorde en operation, speciellt tråkigt eftersom hon hade 2 flickor i ung ålder.

Postat av: elina

hejhej!

såg att du hade kommenterat i min blogg :D



Ja, om du har läst lite mer i min blogg så står det hur jag har gjort för att gå ner i vikt. Dvs; vanligt vett! haha. Alltså att äta regelbundet, normala portioner, träna och minska på socker. jag äter lördagsgodis och jag äter pasta, potatis och bröd (dvs alla de här faaaarliga kolhydraterna!) jag äter lite av varje, en balanserad kost och har på det här sättet gått ner 30 kilo! lätt som en plätt :D

2008-10-02 @ 12:51:01
URL: http://tungviktaren.blogspot.com


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0