skitdag, underbar solig dag, back to skitdag

Idag har jag knappt vart vid datan, en snabbis imorse och sen en snabbis nu. Jag mådde dåligt på dagen och jag vet itne vad det var. Inte ens ipren hjälpte! Då är det illa kan man säga eftersom det ALLTID hjälper för mig. Jag tog tillochmed tempen bara för att lixom och den låg bara på 36 INTE NORMALT !!! hahaha, men vem har sagt att jag är normal? inte jag iaf ;) haha

På eftermiddagen blev jag bättre så vi var över till Freddes syrra och kollade när dem satte potatis och det var det tråkigaste jag gjort på länge, men ibland måste man göra saker man inte vill också eller hur?! Efter det åkte vi hem och jonas kom på fika sen åkte vi till ilsbo för att kliva upp i ett utkikstorn och shit va fin det var där. Knäppte massa kort men pallade inte att lägga in dem nu, gör det imorgon istället. Riktigt fint var det :)

nu såhär på kvällen bestämde sig Fredde för att bråka igen. Jag pallar ärligt inte höra hur värdelös man är hela tiden. Nu har man inge jobb bla bla bla (nehe? va har ja om några veckor? va ska ja göra efter det?) man har inga pengar? (nehe ja kan betala mina räkningar och akassan är snart på väg in?) man är rent ut sagt dum i huvudet. Så känner jag mig och det är inte alls roligt att höra, eller känna. Speciellt inte efter denna morgonen -.-' men ja hoppas det går över!

aja ska försöka sova nu :) hörs imorgon

natti på er sötnonsar

Postat av: Magdalena

Nämen, jag trodde att du åkte till sthlm! :O Vad chockad jag blev, haha!!

Nu blir det fel inlägg men iaf, shit, gravid! Det kanske är så, det stämmer ju på det du skriver... Jag hoppas på det du tycker är bäst! =)

2008-05-29 @ 00:33:08
Postat av: Magdalena

Och förresten, du är aldrig värdelös!!

2008-05-29 @ 00:33:37
Postat av: Magdalena

Och förresten, du är aldrig värdelös!!

2008-05-29 @ 00:33:38
Postat av: Martina

gumman :(<3

2008-05-29 @ 08:57:13
URL: http://applekaka.blogg.se/
Postat av: Madde

Låt ingen trycka ner dig! Du är mer värd än så! Du vet att det du gör både fungerar och är bra, så vad är problemet då liksom...

2008-05-29 @ 11:00:28
URL: http://diabetesochjag.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0