sommarjobb

Som ni kanske vet jobbar jag bara extra på ett äldreboende när det är någon sjuk eller behövs extra personal och jag har nu jobbat där ett år. Började där i maj förra året och var bara meningen att jag skulle jobba under sommaren men jag råkade bli kvar och tur det för jag trivs verkligen och jag gillar dem jag jobbar med. Sen jobbar jag på "växelvården" vilket betyder att gamlingarna som är där är där i väntan på riktigt boende eller är där någon vecka som avlastning för sambon eller hemtjänsten. Det betyder också att det byts ut gamlingar rätt ofta vilket gör det till ett varierande arbete. Dessutom har jag lärt mig att hantera många olika typer av sjukdom. Sängliggandes, rullstolsbundna, senila, olika typer av lyftar med mera. Jag skulle nästan med säkerhet kunna säga att jag lärt mig mer av att jobba på växelvåren än att jobba på ett "vanligt" boende där gamlingarna bor tills dem dör.

Iallafall så fick jag schemat idag och det ser bra ut. Jag är extremt nöjd. Det är tre veckor jag jobbar 6/7 dagar vilket kommer vara EXTREMT jobbigt men det ska nog gå ändå. Får tänka på alla underbara pengar som kommer sen right?
Men iallafall är det 100 % jobb i båda perioderna vilket känns mycket mycket bra :) HEJ PENGAR! lixom haha Jag hinner med att ha lite "sommarlov" jag med ändå. Börjar i mitten av juni.

Vad ska ni göra i sommar? blir det sommarjobb? eller en resa kanske :)

Postat av: Anna

haha precis, det är nog ingen fara med det - så brottom tänker jag inte ha :D

2008-05-08 @ 21:08:06
URL: http://eenough.blogg.se/
Postat av: Anna-Maria

Jag bor i västerås sen nästan 5 års tillbaks.. Trivs jätte bra.. Om dagarna jobbar jag på en sportaffär.. Vad gör du själv om dagarna? Jag läste att du jobbar inom äldrevården. Trivs du bra? KRam

2008-05-08 @ 22:02:08
URL: http://hjartans.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0