Marcus födelsedag

Ni tror inte jag glömde kameran igår då? Det är såå typiskt mig skulle jag vilja säga! *suck* Dock hopaps jag det går bra ändå. Igår åkte vi som sagt till Broberg som hade födelsedag igår, 23 år gammal blev han. Väl där bjöds det på tårta, bullar och kakor i lass. Ska faktiskt erkänna att jag hade en riktig svullardag igår. (kaka, tårtbit, pizza, 1 cider....) Men även bantare måste få komma ur balans ibland. Jag är ingen robot haha. Det var iallafall jättegott malin ....

Jag skulle juh knäppa kort på det Marcus fick av oss men eftersom jag glömde kameran och inte tänkte på att fota det innan jag slog in det så får ni nöja er med att ja säger vad det var istället.. Det var iallafall ett whiskey-set. Han dricker gärna det så det passade honom. Vi fikade lite och sen hade jag och Malin (Marcus sambo) lite tjejsnack uppe i allrummet. Mycket trevligt att prata av sig lite ibland, och skönt att han skaffat en tjej så man slipper vara ensam tjej i det där sällskapet. Dock har dem vart tillsammans snart 1 år men ni fattar poängen haha.

Efter tjejsnacket gick vi ner för att spela lite kort med grabbarna. Vi spelade lite utslagspoker, vilket jag aldrig hade spelat förut men jag kan juh poker så det gick bra. Det gick faktiskt mycket bra! En av gångerna hade jag faktiskt 4 ess. HAHAHA säger jag bara, snacka om tur. Jag som var stensäker på att förlora fortare än fortast men jag råkade faktiskt vinna 3/4 gånger och den gången jag inte vann kom jag 2:a. Inte illa pinkat av Madde right?

Klockan blev iallafall halv 1 innan vi åkte hem ifrån honom så ni förstår kanske varför jag inte orkade blogga efter det?



Det var iallafall en trevlig kväll som jag gärna gör om :)
Vad gjorde ni igår? Fredag och allt.



                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0