Jag har blivit mormor :)


här är hon med sin första kull :) underbart söta va?

Eller okej.. inte mormor men nästan.. min underbara katt har blivit mamma för tredje gången :) Inatt födde hon tre underbart söta små svartvita liv. Det började med att jag vaknade inatt av att jag hörde kattgnäll och snabbt insåg jag att mina två vuxna katter inte jamade sådär så jag förstod att min sötnos hade börjat fått ungar. Jag kunde inte låta bli att leta upp henne och hon hade lagt sig under soffan för att föda dem. Då kunde jag bara se en så jag gick tillbaka till sängen för att försöka sova. Det var dock lättare sagt än gjort eftersom jag var pigg och jag ville vara med henne. Klockan var nu ca 4 och jag skulle juh upp om två timmar. Ville och behövde sova. Dock vaknade jag igen vid 5 och gick dit igen och då såg jag en till kattunge, denna var lite mörkare men allt verkade gå bra. Jag la mig igen och somnade om till 6 då jag klev upp för sista gången och käkade frukost och innan jag åkte på jobbet vid halv 7 så såg jag en till kattunge.

Jag fick dock gå omkring nervös på jobbet hela dagen därför att hon stötte bort en unge imorse och det var inte för att jag var där för vi har ett speciellt band min katt och jag (ja det låter kanske konstigt men så är det ) jag vet att hon accepterar att jag kollar till hennes ungar och så. Men det hjälpte inte att man gick omkring nervös på jobbet. Väl hemma igen måsta jag bara kolla på alla tre, se om det kommit någon mer, vad dem hade för färger och om alla fick äta och så. Lyckligtvis är allt okej nu :)

Dock måsta jag flytta dem för den soffa hon födde under saknar ett ben så vi har pallat upp den med böcker (ska laga den oroa er inte haha ) men det är ingen garanti för att soffan hålls uppe och jag vågar inte riskera att soffan trillar ner och dödar dem små liven. Hon accepterade flytten iallafall vilket känns bra :)

ehm ja... det var den lilla (!) storyn om hur jag blev mormor idag /inatt/imorse :)
synd att jag inte har kameran klar nu så ni fick se dem nyfödda men jag lånar mammas i helgen så då får ni se dem :) sen kommer ni få följa dem små liven tills dem flyttar.. jag lovar

puss på er

Postat av: sofie

Ahh grattis :D Så fina..

2008-05-20 @ 16:20:39
Postat av: Magdalena

Åh grattis! jag tänkte lägga ut en bild på vår valp sen, väntar på att mamma ska skicka bilderna bara =) Jag har bara fått sitta vid datorn i typ fem minuter varje dag den sista tiden, så det är därför jag inte har kunnat kommentera nått, haha!

Och ja, jag vet inte om jag vågar ge mig in på vaxning igen, fy fan, haha! =D

2008-05-20 @ 16:44:08
URL: http://magdalenae.blogg.se/
Postat av: Magdalena

Vi har tre nu, blir fyra med valpen, haha! Lite för många för min smak, men jag har aldrig haft en valp^^

2008-05-20 @ 17:28:33
URL: http://magdalenae.blogg.se/
Postat av: Emma

oh vad roligt

2008-05-20 @ 20:01:30
URL: http://emmavictoriia.blogg.se/
Postat av: Madeleine

å vad söta, kasta hit en! :)

2008-05-21 @ 08:21:19
URL: http://diabetesochjag.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0