Bloggkrångel och ny design

Nu har jag lekt lite i photoshop igen och ändrat min design lite. Dock krånglar nya plattformen fortfarande eftersom min kalender vägra dyka upp igen (fast den finns i kodmallarna), jag har gjort ränder som ska skärma av kategorierna som vägrar synas, i explorer är min "meny" brevid inläggen till vänster (som det ska vara) och i opera är den längst ner under alla inlägg till höger. JAG BLIR TOkIG !! haha sen ska länkarna under headern inte vara kvar då jag inte kan minska storleken eller ändra färger -.-' Det är säkert också en grej som krånglar.

jag hoppas iallafall att det ordnar upp sig under dagen :)

hur ser min design ut för er? vad ser ni och vad ser ni inte av det jag nyss nämnde ovan?
vore super om ni berättade samt vilken internetanvändare ni anväder (explorer, opera, firefox mm)

nu ska jag ut med boyen en snabbis
kram

asså helt plötsligt så försvinner mina inlägg :S och så försvann kategorierna och allt det. bläää för nya plattformen! verkligen! sen när jag fick tillbaka dem så ändrades mitt senaste inlägg. bilderna försvann och den ändrade text.
är det bara för mig det blir såhär?

Postat av: Madeleine

Tja!

Sorry att jag är lite seg men har knappt varit vid datan under helgen nåt, men nu har jag iaf satt in 50 spänn åt dig. bättre sent än aldrig hehe :P Din bloggdesign ser normal ut på min skärm iaf! Förresten, hur får du dina annonser at se så bra ut. Försöker säta in mina men det ser ju stört ut hur jag än gör... amatör liksom... :) Ska du till Stockholm och se på Ola på torsdag? :)

2008-05-12 @ 13:20:56
URL: http://diabetesochjag.blogg.se/
Postat av: Madeleine

hehe ja det får du göra om du vill, den flyger lite upp och ner den ruta verkar det som. Jag tror att jag lägger in den där kodmallen under beskrivning... Du får gärna sse över det om du vill. Tror du blir min nya support när det gäller bloggen haha. Jo tänkte åka dit. Bor ju här så det tar bara 15 min att åka dit.

2008-05-12 @ 13:32:21
URL: http://diabetesochjag.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Jovisst det är samma så det är bara o logga in :)

Good luck!

2008-05-12 @ 14:20:34
URL: http://diabetesochjag.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0