Allt om GI metoden

image432

Jag har, som ni kanske vet, kört med GI i ca 13 veckor och det har gått bra för mig. Jag fick, för ett tag sedan, hem boken; Allt om GI-metoden, den kompletta guiden till ett smalare liv. Den är ca 200 sidor tjock och innehåller ALLT om gi metoden. De tre faserna,  menyer för de tre olika faserna, menyförslag, tips och råd om träning och allt vad man nu kan tänka sig. Verkligen en bok att rekomendera om man kör GI-metoden eller funderar på att börja. Dock innehåller den inga bilder så den är lite tråkig så, men det är texten som är det relevanta ; ) haha

Såhär står det på bakisdan av boken:

När Gi-metoden lanserades för några år sedan kunde svenskarnas fettfobi äntligen botas. Det var juh inte fettet som var den stora boven utan socker, vetemjöl och andra raffinerade kolhydrater! Här får du lära dig varför GI-metoden fungerar så bra, vad du genast ska rensa ut ur skafferiet och vad framgångarna för dem som lyckas beror på. Studera GI-skolans tolv lektioner om bland annat fettförbränning, näringsämnen, stress, sömn och den viktiga motionen. Är du inte ännu övertygad bläddrar du bara vidare till vad vetenskapen säger. Men inte nog med det, 300 inspirerande och goda recept finns  till din hjälp- för snabb viktminskning, för lunchlådan, för vegetarianen, för bröllop, jul och påsk och för god och nyttig mat resten av livet. Allt om GI-metoden, helt enkelt!

Hitta vägen till en ny och sund livsstil med GI-metoden
Välj mat som kroppen mår bra av * ät dig mätt och gå ändå snabbt ner i vikt om du är överviktig- och håll vikten * få mer energi, bli piggare och orka mer * bli av med ditt sötsug * minska risken att drabbas av olika välfärdssjukdomar.



Postat av: Moa

jag har bara tagit de lugnt o varit ute o gått :D

vakna du halv 9? :o himmel o fläskpannkaka vad tidigt :o

2008-05-01 @ 16:33:55
URL: http://mooosis.blogg.se


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0