Boken om Anna Nicole Smith.


Som ni kanske vet så köpte jag en biografi om Anna Nicole Smith (Anna Nicole Smith- historien om en förstorad och förstörd docka) i torsdags och jag började läsa den igår på bussen upp till Sundsvall och läste klart den nu. Boken handlar då om Anna Nicole Smiths liv och den är minst sagt dramatisk på många sätt. Strippning, utvik. playboy, stämningar hit och dit, droger och alkohol, ja you name it...

Dock vet jag inte vad jag tycker om boken. Den var lättläst och lagom stor (223 sidor) men den var skriven på ett konstigt vis och man tappa bort sig massor i den pga alla olika namn hon har haft, bokens upplägg och ja, den var krånglig helt enkelt. Jag vet ärligt inte om jag ska tycka att den var bra eller dålig. haha

på bokens baksida:
Hon var den kurviga modellen som gjorde reklam för H&M:s underkläder och orsakade trafikkaos i sverige vintern 1993. Hon gifte sig med mångmiljardär, tre gånger så gammal som hon. Hans död fjorton månader senare och den rättsliga tvisten om arvet skapade stora rubliker, och hon ställdes inför högsta domstol i USA. Det handlar naturligtvis om Anna Nicole Smith, och detta är historien om hennes kometkarriär, från snabbmatsservitris på landet i Texas till en av världens mest fotograferade kvinnor.
   Erik Redding, fotografen vars bilder satte igång det hela, och hans fru D'eva, lanserade henne och hjälte henne med karriären från Playboyflicka till kändis, från helvetet till himmelriket och tillbaka igen. Hennes midjemått växte i takt med hennes karriär- men typiskt nog för Anna lyckades hon på något vis dra fördel av sin allt tyngre kropp, och tog tillfället i akt att bli kändisrepresentant för Lane Bryant, en klädkedja för storvuxna kvinnor. När hon bantade gjorde hon det inför hela amerikanska folket. Hon marknadsförde bantningsmedlet TrimSpa, och blev deras ansikte utåt. Hennes bisarra dokusåpa fortsatte att förse media med nya rubliker. Men det tog inte slut här. Anna Nicole födde en flicka vars faderskap ifrågasattes, vilket i sin tur överskuggades av hennes tjugoårige son Daniels död. Barnet som Anna Nicole hade fött då hon nästan bara var ett barn själv.
  Paret Redding har följt sin skyddsling på nära håll genom åren. Denna bok är en skildring av hennes skandalösa leverne- ett liv fyllt av triumfer och tragedier, motgångar och framgångar, droger och älskare (däribland några av hollywoods största namn).
  Anna Nicole Smith har beundrats, hånats, tycks synd om och avgudats. Hennes liv har varit som en bergochdalbana- hoppa på och häng med på en hisande tur genom sidorna i Anna Nicole Smith- Historien om en förstorad och förstörd docka.

Har ni läst denna?

Vet ni av några bra böcker? måste fylla på mitt förråd nu ;) haha



                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0