Nytt i bokhyllan

När jag var på affären handlade jag två böcker. Dels för att dem var billiga (40 kr styck) och sen för att dem verkade bra. Jag gillar dessutom att läsa mycket som ni vet. Inte för att jag kommer ha mycket tid till att läsa eftersom jag jobbar så mycket men det kommer juh en tid efter det eller hur?! ;)

De två böckerna var iallafall



Är det någon där? av Marian Keyes

Nedbruten och omskakad ligger Anna Walsh på soffan hemma hos mor och far i Dublin. Hon är ett vrak i allas ögon men har bara en sak i huvudet; hon måste tillbaka till New york! New York betyder allt. hennes lägenhet, drömjobbet och världens bästa man och make, Aidan. Men inget är sig längre likt i Annas liv...
I är det någon där? möter vi den fjärde Walsh-systern Anna, den förut så vilda och "galna" systern som skärpt sig och skaffat sig drömjobbet på sminkföretaget Candy girrrl- med obegränsad tillgång till gratisprover- och gift sig med drömprinsen, Aidan.

Jag ser fram emot att läsa denna :)



köpte även El choco skriven av Markus Lutteman och Jonas Andersson

Inga lås på celldörrarna, inga vakter på avdelningen. Vapen i mängder och obegränsad tillgång på narkotika. Hit, till det beryktade San Pedro-fängelset i Bolivia, fördes Jonas Andersson från Kungälv efter ett misslyckat försök att bli skuldfri genom att smuggla kokain. Men i den genomkorrumperade och brutalt våldsamma miljön fick Jonas ironiskt nog ordning på sin tillvaro. Han slutade med droger, gifte sig och blev pappa- allt innanför murarna.

Jag tycker denna verkade bra eftersom jag älskar biografier och dessutom var juh denna svensk. Jag hade ingen aning om att han hade suttit där så denna ska bli intressant.

Postat av: Magdalena

Är det någon där ska jag också köpa, det är den enda boken (med svensk översattning) av henne som jag inte har läst än =)

2008-07-06 @ 13:21:27
URL: http://magdalenae.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0