Jordgubbar med mjölk

Jag måste erkänna att jag var lite bakis imorse när jag vaknade. Jag kände juh att huvudet satt där det skulle om man säger så hahaha, men efter litervis med vatten, lite frukost och lite sova (vaknade halv 1) så är det bra!

Idag ska Johan komma över igen och fixa det sista med min dator (hoppas det verkligen går att laga..) sen ska han ta en titt på nya kameran om varför det inte går att lägga in några bilder. Jag hoppas att det också går att fixa eftersom den var rätt dyr och jag kan snart inte skicka tillbaka den :( men men jag litar på Johan haha.

Idag har jag annars bara städat lite, ätit jordgubbar med mjölk och nu bloggar jag. Ska snart läsa lite ur boken jag köpte förra helgen och så ska jag linda om handen tänkte jag. Den mår bättre faktiskt men skönt med bandagestödet! :) Ja ni får ha en bra dag så länge så hörs vi lite senare. förhoppningsvis från min dator och förhoppningsvis med bilder från nya kameran..


kraaam på er :)

Postat av: Chewing Guns

Okej, men du borde försöka ialf ;)/Chewing Guns

2008-07-13 @ 17:14:55
URL: http://metrobloggen.se/chewingguns
Postat av: Josefine

mums! :)

2008-07-13 @ 17:31:52
URL: http://queenofdiamond.blogg.se/
Postat av: Madeleine

å vad gott!

2008-07-14 @ 08:43:32
URL: http://tras.blogg.se/
Postat av: Maria

Om du redan är medlem i market2member så är det Okej att länkatill tävlingen från sin blogg så har man samma chans som alla andra.Ha en super fin dag! :)

2008-07-14 @ 08:45:57
URL: http://mariapettersson.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0