H&M del 2

God morgon på er! Eller det är iallafall morgon för mig. Jag jobbar juh kväll idag vilket innebär att jag börjar halv 2- halv 10. rätt jobbigt men det går ändå fort eftersom det rullar på hela tiden från start. Då jobbar jag hellre på i 8 timmar än att ha lite dötid här och där. Hoppas bara det inte är lika varmt kring 2 för då är man ute och går med gamlingarna men det går juh inte om det är för varmt. Dessutom kommer vi dö av värmeslag typ haha!

Jag tänkte att jag kör del 2 av H&M nu på en gång :) Vissa plagg gör sig bättre på mig istället för på golvet eller på galge men det vet ni säkert själva ;)


Denna gula top kunde ja inte låta bli att köpa, tyckte den var hur söt som helst, dessutom har jag nog bara ett, max två plagg till som är gult, över huvudtaget i min garderob (a) kostade 98 kronor


Denna vita top satt inte alls som bilden visade på webshopen då den satt med figuren. Jag tog mn storlek men den är då som en oversize t-shirt vilket egentligen inte spelar någon roll men som ni kanske ska komma ihåg ifall ni köper en likadan. Just nu fanns det bara röd färg kvar.


Vitt är så fint på sommaren och detta linnet gillade jag eftersom det markerar juh bröstet/midjan så den kommer nog användas flitigt ;)


Syns kankse dåligt hahah men  det är iallafall tre tunikor och färgerna ser ni juh ;) Dock är den jeansaktiga gråa liite för stor så den kommer jag inte kunna använda så länge till eftersom jag går neråt i storleken. Jag får väl sälja den sen eller något :) Eftersom den är köpt på rea så finns det inte passande strl kvar så ja pallar inte att skicka tillbaka den, den kosta för lite lixom. (och sängen är inte bäddad, därför ser man täcket utan överkast ;)......)

Postat av: thessa

yes

2008-07-29 @ 11:45:54
URL: http://thheresse.blogg.se/
Postat av: thessa

yes

2008-07-29 @ 11:45:55
URL: http://thheresse.blogg.se/
Postat av: thessa

svar: yesbox ! vaxkabiinettet i danmark är "lillasyster" till maddam toussue? i london.. det heter louie toussue eller hur det sista nu stavas xD hmm... i danmark fanns inte lika mycket som i london , för i danmark är edet mycket mindre. men dom enda jag kommer ihåg är kungen & silvia och typ danska kungafamiljen , men där var MYCKET annat roligt.. men jag vill verkligen tipsa london, det var helt underbart där.. allt från hugh grant till david beckham.. svennis fanns också i london xD wiie en svensk! haha



kan berätta mera på msn :)) om du vill veta såklart ;D puss&kram

2008-07-29 @ 11:48:47
URL: http://thheresse.blogg.se/
Postat av: thessa

ursäkta dom två första där det bara står yes, hahah xD det blev lite fel xD

2008-07-29 @ 11:49:13
URL: http://thheresse.blogg.se/
Postat av: thessa

hahah är det din träningscykel man ser bakom soffan xD hahaha :D ?

2008-07-29 @ 11:53:13
URL: http://thheresse.blogg.se/
Postat av: sofia

tjika gärna in min blogg om du har lust :)

2008-07-29 @ 18:45:36
URL: http://ahrmans.blogg.se/
Postat av: Magdalena

Fina saker! Love the shoes and the bag där nere xD Den gula toppen finns i affären här också, eller iaf i andfra färger, jättesöt!

Haha workaholic måste man bli när man är en shopaholic annars gå det inte runt xD

2008-07-29 @ 20:40:50
URL: http://magdalenae.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Gillar det vita linnet starkt! Jag blev helt besatt i gula toppar ett tag :P

2008-07-30 @ 09:50:41
URL: http://tras.blogg.se/
Postat av: janni

åh, värsta fina kläder ju!

den gråa var också fin. jag kanske kan köpa den beroende på vilken storlek o vad den kostar?! :)

2008-07-30 @ 23:10:16
URL: http://janniceciliafyhr.blogg.se/
Postat av: janni

hahah fast jag är ju längre än dig :P

2008-07-31 @ 22:56:26
URL: http://janniceciliafyhr.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0