Veckans mått

image341
Onsdag idag och mätning igen då. Tycker veckorna går så fort eller är jag den enda som tycker det? haha. Som jag sa igår så var det inte så bra resultat denna vecka men bara att kämpa vidare hehe. Ska börja äta måltidsersättning 1-2 gånger om dagen nu. Mest för att variera från maten för jag börjar bli less ägg och sallad haha men även för att jag vill gå ner snabbare och jag har ändå en massa påsar hemma så varför inte slå två flugor i en smäll? haha.
Jag mäter juh på onsdagarna nu men ska ändra till måndagar för det känns lättare, så på måndag ska jag mäta igen vilket kommer ge sämst resultat men nu vet ni då varför. Jag vägde mig i lördags när jag var nere i dalarna så dem kilona räknas med under de första 8 veckorna. Vilket är superbra, mer än 1 kg i veckan :)

Denna veckas resultat ser ut så här :)
Hals -
Överarm -
Underarm -3 cm (1,5 cm på vardera arm )
Handled -
Bröst -
Under bröst -1 cm
Midja -0,5 cm
Stuss -2 cm
Över röven -1 cm
lår vid skrevet-
lår-
lår ovanför knät -4 cm (2 cm på vardera ben)
vaden-
vristen - 2 cm (1 cm på vardera ben )

totalt denna vecka: -13,5 cm
Totalt: -126 cm
kg: -9 kg

Postat av: Magdalena

Ja dom har mycket fint där ibland! Sen ganska mycket skit också, haha! Ojoj madde hur länge ska du hålla på med det här? =)

2008-04-02 @ 11:50:53
URL: http://magdalenae.blogg.se
Postat av: Elin

Ett litet tips bara. Om du bara äter sallad, ägg, måltidsersättning osv så kommer du aldrig att kunna hålla vikten sedan när du har gått ner till de kilo som du önskar väga. Man kan inte leva på det du äter. Du måste få i dig mycket mer balanserad kost. Det kanske fungerar för ett tag, men sedan kommer det att dala. Kroppen säger ifrån. Det bästa är att en balans i livet med vardagen så som kost, motion, vila och återhämtning. Kom ihåg att de kilo som du har över och vill få bort, har tagit tid att få dit, så låt det ta tid att få bort dem. Tålamod är svårt när man vill gå ner, jag vet =) Men glöm inte bort helhetshälsan bland alla förlorade kilon. Lycka till Kram

2008-04-02 @ 11:54:34


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0