stukad lilltå, jobba och hundvakt

Hejsan svejsan i lingonskogen :)
Igår så blev det som sagt grillning och lite drickande hos Jonas :) Det var trevligt men det hade vart mer trevligt om jag inte hade fått huvudvärk efter första AquaTini'n men det gick juh rätt bra ändå så att säga..VI åkte sedan ut till en udde vid sjön i Harmånger och satt där och tände en eld, såg solnedgången och hade jättemysigt allihopa haha. Var hemma rätt tidigt dock för jag hade som sagt huvudvärk och hälften av gänget skulle till Hudik och andra hälften skulle juh till Sundsvall på dragracing idag haha. Jag skulle juh som sagt vara hundvakt idag så jag tog det lungt igår men då ringde jobbet och ville att jag skulle ta Kvall (vilket innebär dubbla timmar mot för va ja jobbar) och det ville jag juh såklart.. Dubbla timmar + ob+ extra ob eftersom det är lördag.. = PENGAR haha.
Och sen ringde då Sofia och berättade att ja inte behövde vara hundvakt idag eftersom det var ändrade planer hos hennes farmor (som egentligen skulle ta Arrak idag) haha. Så passande *mohaha*

Det var dock mindre roligt att jag har brutit lilltån EVENTUELLT stukat den rejält.. Den har svullnat upp rätt kraftigt, är ilröd och ja kan inte röra den...Jag hoppas jag INTE stöter i den allt för mkt på jobbet idag.. Det kan bli min död !! haha.. Jag jobbar som sagt till 9 ikväll och sen ska jag se hur jag kommer hem haha.. Det är alltid lika roligt att försöka pussla ihop hemfärden haha..

Va ska ni själva göra? :) puss och kram



                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0