Krönika om Anorexia

Kunde inte ha sagt det bättre själv !! Läs häääääär!

Madde säljer på tradera!

Har lagt ut mina Cambridgepåsar på tradera :) Kika in och buda vettja ;)

http://www.tradera.com/Komplett-Cambridge-paket-for-11-dagar-informationsblad-auktion_96309420


Häst = byebye kilon

no aktivitet här känner jag haha. FÖRLÅT ! Är inga som läser denna ändå så hehe!

Jag är iaf sjuk nu.. ligger i världens förkylning typ haha men de blir bättre ;) En annan rolig nyhet har jag att berätta ;) Jag ska ev köpa häst. Eller allt är egentligen klart. ska bara ´kolla lite mer innan (a) Men om det blir så så köper jag c-ponnyn Docka av min kära vän Sofia och har henne här i stallet som ligger ca 1 km från mig så det blir häst varje dag. Jag ska mocka varje dag, jag ska rida 5-6 dagar i veckan och jag ska cykla eller gå till och från stallet. HEJ HEJ motion och BYE BYE extrakilon. Fatta vad glad jag är !!! hehe :D

träning

har målat idag med :)
saknar ridningen.. måste ringa sofia haha

Mer målning

Idag har jag hunnit med att måla någon timme. Målade den andra sidan av plankorna idag och det är ju någta stycken om man säger så hehe. Det är närmare bestämt typ 100 stycken. Då är inte alla målade faktiskt haha så det är typ 50 plankor till som ska målas. men det är kul att måla ;)

Till frukost idag käkade jag fil och mûsli med banan och lite honung. Gott var det!

Nu måste jag skriva lite i andra bloggen sen gäller det att göra sig klar för diggiloo ikväll :)

ha det bäst hörrni så hörs vi imorgon!

målning


dagens arbete har varit att måla typ 100 plankor till staketet hehe.

Ännu en dag i stallet


Fia, Dockas föl (bebis) :)

Mycket ridning i bloggen nu känner jag haha! Men jag har ridit idag igen. Denna gången på banan så det går att "jobba" lite mer nu än ute i skogen. Sofia red sin häst Faust (hoppas jag stavar rätt...) och jag red Docka. Hon kändes faktiskt himla mjuk i både munnen och i rörelserna. Jag menar jag kräver inte så mycket ännu, varken av henne eller mig för jag har precis börjat rida igen efter något års uppehåll (sen jag var igång helt..) och Docka har blivit lite riden nu under sommaren då Sofia har Faust också sen att de står på bete. Trots detta gick hon i form till 70 % och det är mycket väl godkänt enligt mig. Känns bra ifall det blir så att jag fortsätter rida henne iaf.

Nu är dock lilla Madde helt slut och vill lägga sig och sova. Man har inte så bra motion som man tror haha! Men det går snabbt att bygga upp. Under dessa två dagar som jag har varit i stallet har jag gått ner 5 hg och då vägde jag mig imorse. Imorgon har jag kanske gått ner mer. Jag vet inte. Magen känns redan fastare (eller mindre?) så ja, jag håller tummarna om att det går fort nu :) Fan va det känns bra :)

Dagens motion är alltså att vara i stallet mellan 3-6 och då är det ridning 1 timme av det och sedan massa promenader med hästarna, borstning, och allt vad man nu gör i stall förutom mocka eftersom de står ute på bete ;)

Ridning


Sofia med hennes häst :)

Idag må ni tro har jag varit så där aktiv igen hehe. Först har jag gått omkring i affärer i säkert 2-3 timmar och kollat på hästsaker. Sofia har nämligen shoppat en sadel och innan det kollade vi på massa andra saker. Som ridbyxor och sånt där nödvändigt ;)

Sen var jag bara hem och bytte kläder sen bar det av till stallet för att rida med Sofia, Sandra och Elin. Jag red Docka och det var underbart kan jag lova. Jag har saknat både Docka och själva ridningen. Docka var dessutom hur pigg som helst haha! Det var kul ! Ska rida imorgon igen, fast denna gång på banan. Längtar redan hehe

Ja så 2 timmar i stallet, varav 30 minuter ridning + 2-3 timmar promenad (shopping) är vad jag har hunnit med idag hehe

Städa


Idag har jag städat som en galning. Har ingenting annat att göra och städning får mig att koppla av. Tänka på annat för ett tag. Jag har diskat, torkat av alla ytor, tvättat och hängt upp 3 maskiner tvätt, vikt ihop tvätt som var torkad och klar och lagt in de i garderoberna. Har bäddat rent i sängen också med det nya påslakanesetet jag köpte på jotex.se för ett tag sedan. Jag har även plockat undan massa saker som inte behöver ligga framme. Som gamla tidningar, filmer och skor. Har även skruvat ihop det nya hyllsystemet till hallen. Nu är det bara damsuga och torka golv kvar. Skönt men vad ska man göra sedan? haha! Jag funderar på om jag inte ska träna lite yoga :) Det var det länge sedan jag gjorde!

bilder på sängkläderna och hallsakerna kommer när jag har fotat dem :) Det blir såklart idag.

men att städa några timmar bränner många kalorier ska ni veta :) 2 timmars städning så man blir svettig bränner ca 700 kalorier. Jag har städat och skruvat och donat på i minst 4 timmar. Inte så att jag blivit svettig dock men då borde jag iaf ha bränt 700 minst vilket fall som helst ;P

Hejsan


kort taget idag 13 juli 2009

Ibland tycker jag att jag inte behöver gå ner mer. Att en kvinna ska ha former och att jag duger som jag är. Ibland tycker jag helt tvärtom. Att en kvinna ska ha former (med stora bröst, smal midja och smala höfter) och att jag måste gå ner minst 15-20 kilo innan jag ens kan tänka mig vara nöjd med mig själv när jag tittar i spegeln. Att jag är det största fettot som finns. Varför inte tycka en och samma tanke hela tiden? Varför denna fram-och-tillbaka-tanke? Det är skitjobbigt faktiskt.

Dock är det nice att ha gått från att hata mig själv varje eviga dag till att faktiskt tycka om det jag ser i spegeln ibland. Det är ett stort framsteg för mig även om det kanske är en självklarhet för er. Ibland tycker jag faktiskt att jag är rätt snygg och ibland tycker jag att jag ser ut som en kille faktiskt. Det är också rätt jobbigt. Men ni måste faktiskt veta det. Att jag inte ser det ni ser. beror det på dåligt självförtroende ? svar JA. Jag har typ noll självförtroende när det gäller hur jag ser ut. När det gäller vad jag kan prestera är det faktiskt 100 istället. Jag vet att jag kan klara av saker bara jag vill.
Konstigt hur det kan vara egentligen va? hehe

Nu har jag iaf fått ny energi till att gå ner i vikt. Snackade med min vän Josse i helgen och hon hade provat jetset- metoden som jag berättade om förut och hon hade faktiskt gått ner de 4 kilona på en vecka. Snacka om nice det skulle vara då. Att faktiskt gå ner så mycket på en vecka. KICKSTART HELLO liksom. Dock ska jag inte testa den förrän jag gått ner 4 kilo nu för då kommer jag under den där spärren som jag aldrig lyckas komma under ;) Så jag hoppas att jag klarar av att gå ner 4 kilo av att träna nu då. Cykla, promenera mera och allt vad jag kan tänkas hitta på. Det ska gå !! det SKA !!!!

Jag har funderat mer och mer på erbjudandet sofia gav mig angående hästar och ridning. Jag vill ta det erbjudandet men så mycket annat som ska klaffa bra också. Inte bara en grej som måste fixas och det är ju typiskt eller hur?! Jag talar i gåtor för er antar jag men jag ivll inte berätta mer nu förrän allt är klart. Lika bra det. Men vi kan väl säga att det har med hästar att göra och är det så så kommer jag gå ner mycket på kort tid pga det :) och ME LIKE !!!! kan man säga hehe.

Nu blev det långt och kanske onödigt men skönt att skriva av sig lite. Hoppas ni mår bra och så :)
kraaaam

Shopping = motion

Igår var jag till Sundsvall och shoppade lite med Sofia. Det innebär ju att man gick omkring i affärer i flera timmar. Hej motion ;) Dock käkade vi på MAX på vägen hem så det jämnade väl ut sig där antar jag ;) Vägde mig imorse och vägde exakt samma som sist haha. Lite löjligt xD men bra eftersom jag vägde mig på olika tider hehe.

Nu verkar det som att jag kanske ska köpa häst (a) och det innebär meeeeer motion VARJE dag :D me like !!!

En aktiv Madde


medan jag målar murväggen :)

Idag har jag varit aktiv må ni tro. Först imorse cyklade jag 3 kilomter i regnet fram och tillbaka till ICA för att handla lite mat. När jag kom hem så hade elen försvunnit (läs i min vanlga blogg om varför...) så i väntan på att elen skulle komma tillbaka cyklade jag 2 kilometer. Sen åkte jag till Hanna-Karin för att hjälpa henne måla inne i hennes blivande lägenhet. Jag målade listerna och lite sprickor i taket. Efter det målade jag murstocken som fanns i rummet.  Det tog 6 timmar (med liten paus) så jag har som sagt varit aktiv idag.
 

med penseln i högsta hugg :P och slutresultatet på murväggen. Fönstrerna lyser på den och den blev gråare än vad det verkar där haha
 
Imorgon blir det lite yoga hade jag tänkt. Blir absolut någon km på cykeln och det blir eventuellt tapetsering hos HK.

Igång igen

Idag kan jag säga att jag var ute på en nära 2 timmars promenad med Emma och hundarna Rocco och Barri. Boyen var självklart med han också hehe. Jag var inte så smart som gick så långt i jeans haha men ja det gick bra ändå ;)
Vägde mig imorse och har gått upp till vikten jag hade när jag började allt. Egentligen är det inte så illa eftersom jag inte har tränat på typ 2 månader och eftersom jag trodde att jag hade gått upp mer faktiskt. Nu ska jag ta tag i detta igen :) Lovar och svär haha. Tänkte träna lite yoga ikväll faktiskt. Länge sedan jag gjorde det nu och det är något jag saknar. Man mår så bra efteråt så ni anar inte hehe!Dagens jag ser ut så här iaf.

 Svart linne från H&M, rosa bälte från Gina Tricot och blåa jeans som är trasiga men eftersom det är inne igen så tog jag på mig dem ;) haha. De är också från H&M.

RSS 2.0