update

Jag ber om ursäkt för superdålig aktivitet här haha. Jag har inte gett upp, jag har bara inte tiden till att träna så mkt som jag vill just nu. Nu jobbar jag ganska mycket. Slutar för det mesta 4, är hemma 5. Då ska man plugga eller städa eller handla eller tvätta eller någon annan syssla sen är det sovdags. Finns lixom inte tid :( Dock sitter jag inte bara och latar mig, nej nej. Jag jobbar juh på dagis så det är spring och lek och jag har lång gåväg till och från jobbet från bussen så det blir lite motion på mig trots allt ;) Dessutom har jag juh lilla Boyen som ska ut på promenader. 

 

Så just nu satsar jag på vardagsmotion och bra mat. Sen ska jag slinka igenom ett yogapass då och då i veckan. Det lovar jag. Nu ska jag plugga lite sen får vi se om jag hinner med Yogan.

 

puss och kram på er alla sötingar och keep up with the good work!


mat

Kvällens måltid blev bulgur, vegetariska biffar och massa sallad. gott gott! för att inte tala om nyttigt =)

 

om en timme tänkte jag träna lite yoga =) då har maten hunnit smälta och så. Berättar om nya yogan senare

 

kramis


slut

Mensen tog slut igår. SKÖNT !!! Anledningen till att jag skriver det är för att jag själv ska komma ihåg (a) Jag har så himla dåligt minne så det finns juh inte haha! Imorgon ska jag börja träna hårt! Var med mig då :)

menso :(

Jag mätte mig inte denna vecka eftersom jag fick mens igår och då blir man en uppsvälld ballong. Hoppas ni klarar er ändå ;)

alkoholintag

Idag blir det faktiskt lite konsumtion av alkohol. Inte det bästa för viktnedgången kanske men gott ;) och man måste unna sig ibland eller hur?! ;)

kramis

slappt

Jag har inte hunnit med någon träning denna vecka heller. Jag vet ärligt inte när jag ska trycka in den i schemat haha. Jag har dock inte bara suttit för det ;) Jag har städat huset i veckan (varje dag för att vara exakt pga Boyen...) jag har jobbat idag och imorgon '(vilket innebär att leka och springa och busa och allt med småbarn i 8 timmar...) och så har jag varit på promenader med vovven. Lite motion ändå har jag juh fått hehe. Ska försöka hinna med yoga imorgon efter att jag har kommit hem.

gröt

havregrynsgröt till frukost :D

 

gott gott


Mätresultat

Här kommer mätresultat för förra veckan, eller denna vecka.. va säger man?

aja, jag är inte nöjd men å andra sidan har jag inte tränat eller något eftersom Boyen har varit sjuk. Jag trodde inte jag hade gått ner över huvudtaget haha. Har dock gått upp på några ställen. Brösten klagar jag inte över (höhö) men däremot vaderna. Bort med mina tjockisvader haha!

 

Jag vet inte vart det är fel men det felar någonstans i tabellen. Antal minskade cm i totalt felar någonstans hha men det kollar jag upp någon annan gång! hihi


minnet är borta

Glömde bort mätning idag också.. tar det imorgon.. LOVAR :)

mätning imorgon

Hejsan!

Idag var det juh meningen att jag skulle mäta mig MEN jag gör det imorgon istället. Är alldeles svullen av allt dricka och så igår så jag gör det imorgon istället ;) Hoppas ni överlever haha! Som sagt är det inte så stora förändringar denna vecka. Det är hellre så att jag gått upp eftersom jag slutade med Cambridge.. men vem vet ;)

gör ni idag då? =)

mätning snart

på söndag är det mätning igen.. Vet redan nu att jag inte gått ner mkt.. har inte gått mina långa promenader med Boyen eftersom han blev sjuk. Har därför inte heller hunnit träna. Får se om jag hinner träna imorgon på dagen :)

Till veckan ska jag ge gärnet i träningen... då ni ;)

Vanlig mat

SKÖNT att äta vanlig mat igen (a) det ska gudarna veta hahaha

Ikväll blir det TACOOOOS :D

Sluta med Cambridge?

Jag har funderat på om jag ska sluta med Cambridge. Jag har inte råd med 600 kronor i veckan plus bensinbengar eller busspengar varje vecka. Jag är trots allt en student haha! Jag kan behålla de soppor jag har kvar och äta de tillsammans med vanlig mat samtidigt som jag tränar skiten av mig. Att jag verkligen lägger upp ett schema.

Dåligt av mig jag vet men jag kan inte hjälpa att det blev dyrare än vad jag hade väntat mig. Plus att det blir en skaplig summa för Boyen nu också eftersom han är sjuk ;/

Cambridge en vecka

Idag har det gått bra med cambridge. HAr jobbat idag med förskolebarn och jag har alltid fått huvudvärk men inte idag minnsann. Inte vart jag trött heller.. rena mirakelkuren detta haha! näe men det har gått extremt bra, hoppas det går lika bra imorgon :)

Idag har jag käkat en hel vecka btw =)


Vägning

eftersom Maries våg visar totalt annorlunda mot för min kommer jag inte väga mig något mer hemma. Känns liksom onödigt att göra det då man ändå blir besviken hos Marie. (med besviken menar jag att den vågen visar att jag väger mer än vad min våg hemma gör...) så ni vet :)

Stressig dag

Ja då var man hemma från dagens äventyr då. Började med att jag åkte in till Marie som jag berättade förut och det gick väl bra. Enligt den vågen hade jag "bara" gått ner 3 kilo så det kändes väl inte så jätteroligt. Dock sa hon att det var bra eftersom kuren lovar mellan 1,5-4 kilo i veckan med ren kur och jag har gått ner 3 på 6 dagar så jag skulle vara nöjd. Sen hade jag gärna vela bytt ut två påsar eftersom jag inte alls gillade svampen men det fick man minnsan inte göra så jag får tvinga i mig de sopporna..FY F*N !! Vi bokade in en tid tills nästa måndag då vi skulle prata om att ev börja med upptrappningen. ÄNTLIGEN äta vanlig mat lixom :) Jag hoppas det går för sig för jag är inte så pigg på att äta ren kur längre haha! Det förstår nog vem som helst.

 

Idag blir det i övrigt en allmänt stressig dag. Jag ska:

* tvätta massa maskiner

* jag ska hinna med att träna

* jag ska skriva klart skolarbete och

* läsa en till skolbok

* förbereda mig inför jobb imorgon i stan. Blir på en ny förskola (de ringde idag..) och det innebär lång resväg/gåväg och träffa nytt folk och lära sig namnen på nya barn igen haha.. OCH lärare för den delen ;) Så håll för fasiken tummarna att det går bra för mig imorgon. Speciellt med tanke på att jag måste dricka mycket vatten och att jag måste gå på toa titt som tätt.. haha! Men jag känner juh iaf en där så det ska nog gå bra :)

 

 


Återbesök

 

Marie på Hälsoateljen 

 

Ska juh till Marie (min handledare) imorgon igen. Ska bli intressant om hon tycker hon ser någon skillnad och vad vi ska göra. Om vi bara ska prata eller om hon mäter midjan och väger en också :) 


Dagens träning

Dagens träning idag blir/är:

* skoteråkning 1 timme... och nej man sitter inte bara. Man hoppar och man studsar, man spänner magen hela tiden eftersom man annars åker av eller inte kan följa med i svängarna. 

 

* städning i datarummet- plockar ur typ 10 kartonger med saker och damsuger och har mig

 

* ska träna en träningsdvd när jag är klar... iaf den där med 10 minuter som jag körde igår! Det gäller att maxa varje dag så det händer så mkt som möjligt på så kort tid som möjligt :) hehe


Cambridge dag 6

Senaste dygnet gick jag ner ganska mycket :) Hoppas det håller isig haah

Min viktminskning hittills:
Dag 1 (startdagen ) : 0 kilo
Dag 2: Minus 1.6 kilo
Dag 3: Minus 2.1 kilo
Dag 4: Minus 0,3 kilo
Dag 5: Minus 0.1 kilo
Dag 6: Minus 0,8 kilo (sammanlagt -4,9 kilo)

 

Har även mätt mig som jag lovade och så här ser veckans resultat ut :)

Totalt sett har jag gått ner nu 67,7 cm fett varav 23,6 cm är enbart denna vecka

 

Om ni undrar varför det är paranteser efter vissa mått så är det för att det är räknat totalt. Jag har juh två armar exempelvis men mäter bara den ena och tar för givet att jag gått ner lika mkt på andra sidan. ; )


RSS 2.0