Ändringdet blir lite ändring nu i denna blogg då jag är med barn :) Därför har bloggen legat lite halvdöd på de senaste och kommer göra de närmsta månaderna också. Jag kommer inte sitta hemma stilla i 7 månader till men jag kommer inte träna intensivt som förr ;) MEn så ni vet liksom hehe!


Framgång

Ser på bilder sen igår och jag har faktiskt ingen dubbelhaka på någon av dem. NICE  !!!!! hahhaa
Imorgon ska jag mäta mig också :) Hoppas det är någon  framgång så att säga haha


helt inne hahahahhahah  ;)

men ja, tycker det märks i ansiktet :) kuuuul


träning på morgonen

Började morgonen med att cykla 3 km på cykeln innan jag åt frukost. Det var inte mycket men alltid något ;)


Ingen latsida

Idag har jag varit jäkla aktiv må jag säga. Jag är stolt över mig själv faktiskt!

Dagen började med att jag steg upp vid typ 7 och gick direkt till stallet. Jag mornade hästarna och tog ut Curre och tog in Docka. Hon hade fått stå ute inatt så jag tog in hene så hon fick torka lite eftersom det har regnat som attan inatt tyvärr. Medan hon torkade i boxen så städade jag stallet i några timmar. Är ganska less på att det bara är jag som vill ha det fint där. men men! Jag längtar tills jag hittar ett hus med ett eget stall, där jag kan bestämma allt :)

Efter att jag hade städat mockade jag åt alla hästar (4 boxar) ch sen gjorde jag iordning Docka för att rida henne. Red en sväng på banan. När ja kom hem igen packade jag alla höpåsar jag kunde hitta vilket blev 11 stycken. Sen gick jag hem igen :)

Jag har här hemma hunnit med att måla fönsterna två gånger till (nu med täckfärg) och det blev himla nice! Ska se imorgon om jag behöver måla en sista gång men det tror jag inte hehe. Jag har även cyklat 1 mil idag på motionscyken och jag ska snart kila till stallet och natta hästarna. Men allt hö är klart så det är bara att ta in två hästar och ge de tre ute lite hö så är det klart haha.


inte så kul -.-

kul att jag har gått upp 3 hg mer. asså sammanlagt 1.1 kilo sen förra veckan ;S Ändå tränar jag och äter bra mat? Jag fattar inte.. Detta är anledningen till varför jag hatar min kropp ! Har jag inte gått ner några cm tänker jag fan ge upp  ! Ingenting fungerar ju :S

gaaaah!

Tatuering

Har varit lungt med jätteaktiv träning någon dag nu för att jag har tatuerat mig :) Man ska helst inte svettas en massa på tatueringen då hehe. Jag har dock gått promenader, cyklat till jobbet, mockat och sånt där enkelt som man inte blir svettig av men ändå som gör att man bränner kalorier :)Såhär ser tatueringen ut idag. Dock ska det blåa/röda/bruna runt texten och det ska inte vara där. Det ska bli gråa skuggor men har fått blåmärken där sen nålen men hoppas att det blir bättre om några dagar för nu ser de bara hemskt ut haha

fortfarande..

vägde mig imorse.. vägde exakt samma som igår -.- cp !!ååh jag blev inte glad haha.. men hoppas att det är muskler som kommit istllet..läre vara det eftersom jag gick ner så pass mkt i cm. aja! Bara ta nya tag i guess !


långpromenad också

blev en långpromenad på 45 minuter också. Shit vad jag är stolt över mig själv ahaha

mer träning

Nu har jag cyklat 1 mil idag. Tog under 30 minuter till och med... 28 för att vara exakt hah. Nu ska jag snart ut på en kvällspromenad med Boyen :) Det läre ta 30 minuter det med antar jag hehe.

Nu jäääävlar ska fettet bort :D

aktiv

idag har jag vart aktiv. jag har krattat löv och slängt bort dem, jag har städat huset (tvättat, städat, diskat) jag har målat ett fönster och jag har gjort magövningr och jag har cyklat 5 kilometer på 15 minuter på motionscykeln. Jag ska snart gå en runda till stallet och mocka och fixa lite med Docka sen när jag kommer hem ska jag cykla mer om jag orkar (a)

bra mat har jg ätit ocså
gröt till fukost, omelett till lunch och köttbitar med colsaw till middag. I feel good lalalaala

Omelett

omelett är sjukt underskattat !!!


Måndag och mätning igen då


Idag mätte jag mig och vägde mig i vanlig ordning
. Visste att vågen skulle visa plus idag (+ 8 hg) eftersom jag drack lite sprit och åt äckelmat i helgen. Dock ska jag väga mig igen imorgon eller onsdag för mer exakt vikt haha. Jag hade trots det gått ner hela 16 cm runt om på kroppen på en vecka vilket jag är sjukt nöjd med. Det var nämligen på ställen som jag har stått stilla på sjukt länge så ja !! :D im happy!

Det var fördelat så här:
Hals: -1 cm
Överarmen: - 0.5 cm (-1)
Bröst: - 1 cm
Midja: -2 cm
Byxlinje: - 3 cm
Stuss (över rumpan): - 2 cm
Lår skrev: - 2 cm (4 cm)
Lår mitten: - 1 cm (2 cm)

Sammanlagt har jag nu förlorat 62 cm fett på kroppen

Mitt mål denna månad är att förlora minst 2 kilo. Gärna mer såklart men minst 2 kilo ska vara borta innan 1 december. Det kommer jag att klara!

RSS 2.0