Hemma igen

Blev bara 1½ cider (Aquatini) igår. Hade sådan huvudvärk redan innan jag kom till Gävle pga värmen. Jag tog en alvedon innan jag började dricka i hopp om att den skulle försvinna men icke. Därav den lilla alkoholkonsumtionen. Dessutom ville jag inte vara full framför Ola som sagt ;) Det blev en mycket lyckad kväll för övrigt!

idag har jag gått och gått och gått. Imorse gick vi upp vid 06.30 (ska tilläggas att vi lade oss typ 02.30) för att gå en morgon promenad runt i Gävle. Blev typ 45 minuters promenad, hur skönt som helst. Efter att vi hade checkat ut gick vi en till promenad vilket även det var skönt. Bara varmare haha! Vi gick ju även en massa igår ska tilläggas så nu värker mina fötter haha!



tänkte vila mig lte i skuggan innan jag går ut i solen och jäser lite granna. Måste ta vara på de dagar man har hehe!




Jag har dessutom varit rätt bra med maten under min weekend. Jag har ätit kycklingsallad och så en macka på subway. Kanske inte det nyttigaste men det var kyckling och massa sallad på den :) Gott gott! Blev även en hamburgare igårkväll. Det var däremot inte bra. Det var både alldeles för sent och för kaloririkt MEN det känns som om jag har gått bort de kalorierna idag och igår hehe







kram på er sötnosar

party

ikväll blir det lite cider och lite party nere i gävle. Ska försöka tänka på kaloriintaget men skönt att bara släppa det för en dag också (a) haha

rykande färsk fråga ^^

bränner man kalorier när man är arg? haha!


säsongspremiär


Ni har väl inte missat att serien Supersize vs Superskinny är tillbaka? Säsongsstart på trean kl. 20.00!
Jag ska iaf se  =)

onsdaaaaag


Har ingen energi till att träna idag. Får se hur det ser ut ikväll. Ska över till syrran och hjälpa henne städa massa så röra på mig kommer jag absolut att göra :)

hur mår ni idag?

Trädgårdsarbete





Var till stocka idag (my forna hometown) och plockade lite sten vid öppna havet. Får man ens göra det? (a) haha Det märks dock inte det lilla jag tog. Jag plockade och lade runt rabatterna som ni ser. Blev mycket snyggare nu när det är markerat eller vad säger ni?! Lite träning blev det ju. Plocka massa stenar som man sedan fick bära i kassar och som man sedan plockade ut igen. Mina armar klagade inte iaf ;) haha

veckans depp

ja jag vet inte vad jag ska säga av dagens resultat.
har gått upp precis överallt på kroppen men gått ner 1 kilo ungefär. Inte jättekul men jag får väl kämpa vidare. Det verkar som om jag verkligen inte ska få vara smal :( jag kommer inte förbi det där jävla hindret... åååh -.- va less jag är

vi hörs sen
nu ska jag träna skiten av mig"!!!!

långpromenad

Har precis kommit hem från en långpromenad på ca 40 minuter. Det var hur skönt som helst. Nu ska jag ta och koka mig ett ägg och äta , är lite hungrig haha.

kram kram

glömde

Ni tror inte att jag tog världens sovmorgon idag och kunde därför inte väga och mäta mig? haha. Jag har som mål att väga och mäta mig kring 8 på morgonen. Lika bra att göra det hela tiden då så att det blir likvärdiga mått så att säga ;)

Idag ska jag träna ngt, har inte valt ännu men antingen cykeln, långpromenad eller yoga :)

Dagens lunch/middag blev laxfilé och massa grönsaker :D

5 km

cyklade bara 5 kilometer idag. (hinner ju cykla mer iof ) på 16 minuter. Sedan gjorde jag massa sit-ups och andra magövningar! Blir nog att cykla 5 km till ikväll =)

För en gångs skull


för en gångs skull ska det bli spännande att ställa sig på vågen imrogon
då jag har tränat varje dag denna vecka plus ätit bra varje dag !!!. Jag märker dessutom hur mkt jag har gått ihop framförallt över magen så det ska bli intressant att mäta sig också. Egentligen vill jag varken väga eller mäta mig ifall det inte visar något resultat men samtidigt så kan det vara bra att bokföra varje vecka så att säga.
 



Hur som haver har jag fått tillbaka energin till att träna varje dag igen :) Denna gång ska det faktiskt gå,... jag ska klara det !! :)

Jag är duktig!!!

Det blev ingen yoga. Fredde okuperade tvn haha. Jag cyklade iaf 20-25 minuter till och det blev 6 kilometer till. Iaf ngt hehe!

090522

MER cykling idag =) Cyklade 1 mil på 34 minuter. Tog en dusch och sen åkte vi till stan jag och Linda. Tänkte sätta mig en mil till nu ikväll, eller möjligen yoga. Det är så skönt att röra på sig, och jag ser snabba resultat! :D me like a lot! haha


Denna goda smoothie gjorde jag igår. Det är 1 banan, 5 färska jordgubbar och lite lite mjölk för att göra den lite tunnare. Hur god som helst och i sommar ska jag försöka få i mig en smoothie om dagen. Enkelt sätt att få i sig frukt och bär :)

6 km på 24 minuter

Nu har jag precis cyklat 6 km på 24 minuter. Jag tog det lungt så att jag inte skulle svettas haha ;) Tänkte cykla klart 1 mil men ska till stan nu med Fredde och Chrille och köpa lite saker till bilen. Så jag tar igen det när jag kommer hem igen!

Det är så skönt att röra på sig ;)

nyss cyklade jag klart till en mil.
1 mil på 38 minuter idag. Som sagt, cyklade sakta.



måste tillägga att jag cyklade mer igår kväll. Blev 1,7 mil på 60 minuter. Det var jag nöjd med. Mina ben också hahahaha

Taggad


GOD MORGON !!!

här är det en taggad Madde som skriver. Jag har fått ny energi. DENNA gång SKALL jag klara av att gå ner till drömvikten!! jag ska jag ska jag ska !!! :D

1.7 mil


Nu har jag cyklat resten av kilometrarna jag skulle göra. Cyklade sammanlagt en timme (med i morse) och har nu cyklat 1,7 mil. Inte det bästa men jag har iaf rört på mig :) Nu har jag precis duschat och så ska jag snart lägga in bilderna från kameran.

hörs om ett tag igen!

kram










<------ min träningscykel :)


dela upp det

kommer motionera lite då och då under dagarna jag är här hemma. Som imorse tex. då cyklade jag 5 kilometer på cykeln bara ändå. Ska cykla minst 5 km till lite senare. :)

nu ska jag gå ner i vikt! :D

motion

Har varit ute och städat lite på gården. Klippt gräs, tagit bort staketet (eftersom det var ruttet) och det var inte lätt kan jag lova haha. jag har flyttat på jordsäckar och jag har rensat ogräs kring mina vinbärsbuskar (tror jag att det är...) och på det stora grusfältet vi har på baksidan. Jobbigt men skönt när man får röra på sig lite :)

Tänkte cykla under Desperate housewives :) great!

ska tilläggas att jag cyklade 1 mil på 32 minuter. Rätt svettigt blev det alltså :p

Längtan



jag längtar tills man är smal och snygg (eller ja.. är man mindre vacker nu kan man inte bli snyggare bara för att man är smal but you get my point? ) längtar tills man kan ta på sig vilka kläder som helst utan att behöva använda pösiga och svarta kläder för att dölja allt äckligt fett. Längtar tills man nått målet !!! Längtar tills man slutar tänka såhär....

En mindre madde

Jag vägde faktiskt mindre idag :) 7 hg mindre än igår faktiskt hehe! Det känns bättre ;)

Nu lägger jag på ett kol för att gå ner mina kilon !!!

bättre dag

Idag har jag en bra dag, bättre än igår iaf. Solen skiner idag också och jag har städat hela huset nu några timmar. Tar ett tag att städa 175 kvadrat ska ni veta. Dessutom har jag gjort allt, dammat, torkat av ytor, städat toaletten, damsugat och torkat golv. Jag har städat undan tvätt och diskat. Ja allt man kan göra typ! Nu är det rent och fint tills mina studiekamrater kommer över då vi ska plugga lite här ikväll. Måste köpa hem något gott att äta också. Fikabröd och lite grönsaker som man kan tugga på (för mig och janeth framförallt haha)

Ja idag vägde jag mig också och det jag hade gått upp igen då. (några hg) Vilket jag faktiskt inte trodde eftersom jag har ätit bra och promenerat mkt under veckan i skolan men tydligen hjälpte inte det haha. Hoppas jag har gått ner det tills imorgon. SEN JÄVLAR !!! börjar hårdträning. Less på att ge järnet och ändå inte gå ner ngt. Det är så typiskt min kropp också. Jag kan lätt gå ner 9 kilo och sen gå upp allt igen medan jag är i dieten och träningen. DET SUGER !!! Det är delvis därför som jag hela tiden är så här tjock. För att ajg tappar motivationen att gå ner när det ändå inte händer ngt.. men nu äre slut med det som sagt, nu SKA jag gå ner minst 10 kilo iaf. Innan skolan börjar igen.

jag ska....

Jävla skitdag

Idag har jag en sån där riktigt dålig dag. Jag känner mig inte alls värd att leva. Jag känner mig så fet och äcklig så jag vill inte ens gå ut. Därför stannar jag hemma från allt roligt jag annars skulle ha gjort idag. Vill inte ens titta mig i spegeln. Sån dålig dag har jag. Var inte direkt roligt att man drömde massa skit heller. Jag är bara hemma och gråter.. Hur jävla moget är det?! Men jag kan inte rå för det. Man undrar vad man har gjort för hemskt i tidigare liv som måste plågas som Madde varje eviga dag i detta liv. Kan inte ha varit något bra. 

 

 


Kort uppdatering

Dagens motion: typ gå flera km.. man går 1 km till tåget, går från tåget till bussen, man går hela dagen fram och tillbaka på högskolan, man går till bussen , man går från bussen till tåget, man går 1 km från tåget till mamma. :P

Dagens intag:
2 mackor till frukost,
1 äpple till mellis,
1 sallad till lunch,
1 äpple till mellis.
spaghetti och köttfärssås till middag.

Det är vad jag har ätit idag. Mätt och belåten ;)

update!

Ja jag är en aning tråkig här medan jag har skolvecka... anledningen är för att jag typ tränar ingenting haha!
eller jag gör inte det. mycket motion per dag blir det ju men inte så mkt mer tyvärr :P men aja, hoppas på det bästa tills måndag ändå hahaha!

äter typ bara sallad varje dag. har ingen ork att äta ngt annat känns det som. :P

hoppas ni mår bra :)
kram

söndag

Gokväll!

Nu är man hos mamma eftersom det är campusvecka på skolan. Jag glömde att skriva ut måtten men jag hade inte gått ner så mkt faktiskt. Och det förväntade jag mig inte heller eftersom jag inte hade tränat något på hela veckan haha. Nu denna vecka ska jag fokusera på att äta bra, motionera så mkt jag bara kan (eftersom jag inte hinner träna på kvällarna när jag kommit hem) plus att jag ska se till att försöka updatera här ändå. Alltid finns det något att skriva right? ;)

hoppas  ni haft en bra söndag
kram och så hörs vi imorgon!

promenad

Idag har jag gått en långpromenad på ca 1 timme med Fredde och Boyen. Hur skönt som helst. Nu kan jag sitta vid datorn och arbeta med gott samvete iaf hahaha!

 

Vägde och mätte mig idag också. Ni får resultaten senare på dagen :)

kram kram


lördag

Uscha, har inte tränat på hela veckan... FY MIG !!! Har dock bara inte hunnit och så. Men jag har inte slarvat med maten och jag har inte ätit onyttigt som massa glass, godis, chips och skräpmat så ni vet :) Det är jag mest stolt över ska ni veta. Idag blir det bara massa vardagsmotion också. Ska städa och sen blir det promenader med Boyen så klart.

 

Vad ska ni göra denna lördag? =)

kram


Skillnad

 

bilder från denna vecka...

 

Ser ni dubbelhakan från januari? och ser ni att man inte ser nyckelbenen och det på bilden från februari? Jag ser iallafall skillnad och det är huvudsaken ;) hahaha!

Som sagt, kanske inte stort för er men jag börjar se otrolig skillnad ;) Magen har också blivit mindre, fastare lixom (även om det är mkt fett kvar...) och även låren och rumpan har blivit fastare. ME LIKE !!! HAHAHA

 

nej men jag får verkligen ny energi när jag ser skillnad... längtar till söndag då jag ska mäta och väga :)


Bantardokumentär

Nu på kanal 3 är det en dokumentär om fetma. kollar ni?
Bantardrottningarna. Vad hände sen?

Torsdag

God morgon!

Idag vaknade jag kring 8 men har legat i sängen och pluggat instuderingsfrågor som tentan på måndag kommer handla om hehe. De flesta sitter men det är alltid bra att "överläsa! eller hur?!

Idag känner jag mig ovanligt smal också. Är inte svullen alls och jag ser hur magen och fettet på sidorna börjar försvinna nu. ME LIKE !!!! Ska bli intressant att mäta och så på söndag. Blir på söndag istället eftersom jag ska upp tidigt till skolan på måndag. En dag mer eller mindre tror jag inte har någon betydelse ;) 

Idag skiner solen så det blir nog en långpromenad med boyen senare. Tar med kameran samtidigt så jag kan fota blommor hehe

 

vad gör ni idag då? =)


ingen tid

Idag har jag inte hunnit med något ännu men jag hinner än hehe ;)

vad gör ni idag?

träningsfunderingar

jag vet inte om det blir någon träning idag. Känner inte direkt för någon träning även fast det hade varit bra om man hade tränat något idag men jag har fortfarande rätt ont i rumpan efter cykeln haha! Kanske drar i med en yoga efter DH ?!

 

Vad gör ni idag annars då? =)

kram på er 


Ingen big deal ?!

Ni kanske inte ser det eller kanske inte tycker det är en big deal men jag ser och jag blir glad av det lilla liksom. Jag tycker nämligen det syns att jag blivit smalare i ansiktet. Visst jag har aldrig kanske haft världens dubbelhaka men den har funnits där ( -.-' ) men nu är den snart helt borta :D *me like*
var bara det hihi
föresten.. inget smink på mig... i feel a little brun va :D haha 

Ni suger

Ni är dåliga på att peppa mig tycker jag ;)

Veckans resultat

Det blev ingen träning igår. Ångrar det nu men man måste vila ibland också. Idag gick jag upp vid 7 för att väga och mäta mig. Som jag sa redan igår så hade jag gått upp. Vet inte vad det är med min kropp nu men den beter sig precis som vid mens, fast jag inte har det. Känner mig svullen, sugen på choklad, går upp i vikt och rätt irriterad hela tiden. Osynlig mens kanske? haha :P

 

Iaf hade jag gått upp 0,5 kilo men förlorat 6 cm i fett så jag är väl nöjd ändå. Antar att det är vatten eller muskler som gjort att jag gått upp och inte fett. Och därför försöker jag vara positiv ändå. Efter jag vägde mig och så tränade jag en timme. Blev lite av varje. Började sitta på cykeln men efter 10 minuter gjorde det så ont i rumpan så jag tränade yoga istället haha. Mycket skönare. 

 

Veckans resultat :

+ 0,5 kilo (sammanlagt - 1,6 kilo ner)

- 6 cm fett delat på följande:

hals 30cm (31 förra veckan)

under bröst 80 cm (81)

midjan 76 cm (78)

lår mitten 55,5 cm (56)

vad 35 cm (35,5)

 

Nu är det bara att ta nya tag.. äta ännu mindre och träna ännu mer... 

 

 


och så var det det där med att välja träning

nu ska jag träna.. vet inte vad ännu men blir antingen yoga eller cykeln. har så ont i röven så skulle vara bra med yoga men fredde har ockuperat tvn så det blir antagligen cykling.. eller både och.. eller kanske en långpromenad på en timme?

 

aja någon form av rörelse iaf.. jag har ångest avatt inte röra på mig haha 


längtan

jag känner mig så otroligt seg idag. Är det för att det är söndag eller är det för att det är så kasst väder? kanske en kombination?! Satte mig på cykeln förut idag men det gjorde så fruktansvärt ont i röven haha så jag var tvungen att gå av. Jag kommer köra yoga ikväll istället. Mycket skönare ;)

 

Jag längtar tills imorgon då jag får mäta och väga mig. jag ser fram emot mätningen för jag är ganska säker på att jag gått ner ngn milimeter någonstans haha medan vägningen är ett större ångestmoment. Jag vet att jag gått upp :( men får försöka tänka positivt ändå. Bättre lycka nästa gång eller hur var det ? haha 


Cykling

Igår kväll hade jag lite tråkigt så jag satte mig på motionscykeln en 40 minuter och cyklade 1 mil. Visst jag har gjort det bättre men nu blev jag inte svettig ; ) så det var därför jag tog det lugnare hehe.

 

Idag tänkte jag också cykla minst 1 mil. Det är så härligt med motion!


Krattning

Har varit duktig och krattat en halvtimme-trekvart  :) Nu är gräsmattan fin hehe. Och den var faktiskt inte så tokig som vi trodde. Det växer med andra ord , mer gräs än vad det såg ut att bli. Lyckat! :)

Ångest

Usch! jag har sån ångest över cidrarna jag drack i förrgår. Igår var jag ganska aktiv och förhoppningsvis förbrukade ja bort dem redan igår. NU vill jag verkligen inte ställa mig på vågen, känns som om jag gått upp 10 kilo typ. Usch jag har verkligen ångest !!! Så himla onödigt, så himla dumt!! Nu blir det inge mer dricka förrän jag gått ner minst 5 kilo. Förhoppningsvis klarar jag 5 kilo strecket redan denna månad :) Eller DET GÖR jag !!! Har redan gått ner ca 3 kilo på två veckor.. klarar nog två kilo till på halva maj eller vad tror ni?!

 

Aja, idag är planerna like this:

* sola en stund + läsa en bok

* kratta bort mossa på stenplattorna på baksidan

* träna yoga ikväll

* promenader med Boyen

 

Nu ska fettet bort :D haha


Cider

Blev två cider igår men det kan jag lova att jag tränat bort nu. Jag åt bra mat igår, dvs inge kolhydrater utan massa grönsaker, protein och fett. Sen idag har jag städat undan allt skit som blev igår. PLUS att jag cyklat 6 kilometer och ätit sallad till lunch! Jag känner mig duktig hehe

RSS 2.0