träning på morgonen

Känner att jag inte skrivit här på länge.. Ber om ursäkt för det men jag har gjort så mycket annat och tiden har inte räckt till till allt jag har velat göra.

Igår mätte jag mig och jag hade gått ner flera cm på flera stälen vilket var sjukt kul. Jag ska dock mäta mig igen på måndag och gå efter de siffrorna men jag tror nog att det blir bra ändå ;) Jag blev iaf sjukt taggad och tränade som fan idag istället haha. Innan frukost hann jag med:

* morna hästarna (packa hö, bära hösäckar, gå ut med hästar, mocka åt Docka)
* kratta och sopa löv från framsidan i ca 30-45 minuter
* cykla på motionscykeln några kilometer innan jag spydde haha

Jag tror att jag kanske körde för hårt innan frukost vilket inte var bra men då vet jag nu vart gränsen går så att säga ;) hhe

Veckans resultat

Idag är det måndag vilket innebär vägning och mätning. Jag är dock svullen eftersom jag åt kolhydrater i helgen (en bulle och en subwaymacka) men jag hade trots det gått ner både i vikt och cm så jag är nöjd. Dessutom har jag inte tränat något förra veckan förutom cykling till och från jobbet och ridning av Docka en dag liksom. Nu denna vecka blir det ändring på det :) Ska försöka träna varje dag hehe! Något extra utöver ridning och cykling till jobbet liksom.Iaf så hade jag bara gått ner 3 hg men jag är faktiskt nöjd med det , tro det eller ej. Det var ändå minus liksom och nu har jag sammanlagt gått ner 5.3 kg HAHA.. Inget som märks men snart så ;) Det är ett steg närmare målet! Målet som jag KOMMER ATT UPPFYLLA !! haha

Veckans minskning i mått looked like this:
Överarm: - 0.5 cm (-1 cm )
Underarm: - 0.5 cm (-1 cm)
Bröst: -1 cm
Under bröst: -1 cm
Lår skrev: - 1 cm (-2 cm)
Lår mitten: - 0.5 cm (-1 cm)

Veckans minskning i kg:
- 0.3 kg

Måttminskning totalt: - 46 cm
Viktminskning totalt: - 5.3 kg

gårdagens träning

Nu har jag inte bloggat på länge igen känner jag... sorry!

Igår åkte jag direkt tll stallet efter att jag hade åkt hem från förskolan. Jag mockade 3 boxar och 1 spilta, fyllde på vatten i alla 4 boxarna/spiltan, jag packade lite hö, jag tog in hästar och jag red Docka ett ganska långt pass. Jag gick dit och jag gick hem (3 km) och jag cyklade till och från jobbet (3 km) så igår var ja aktiv må ni tro. Idag efter jobbet tänkte jag typ träna yoga eller något. Måste maxa dagarna nu !!! MÅSTE hahahahha!

dock tror jag att jag har gåt upp i vikt och cm, men bara vad jag tror hehe!

träning

Dagens motion är promenad 2 km, cykling 7 km och magövningar (situps och liknande) 10 minuter.

Jag är noga med att spara in på kolhydrater och godis och sådant på veckorna. Absolut på helgerna också men jag äter någon godisbit då om jag vill. Gäller att leva också ;) hehe. Måste se till att rida mer och träna mer också. MEN nu har Docka börja stått inne vilket innebär mockning varje dag, mer fix i stallet i allmänhet. Nice som fan haha


Måndag morgon

HEjsan hoppsan!

Idag var det vägning och mätning och jag blev superglad. Hade gått ner 1 kilo sen förra veckan vilket jag är nöjd med eftersom jag har både slarvat med GI (ätit lite godis och en halv pizza i lördags..) och har knappt tränat pga sjukdom. Jag förväntade mig ingen viktminskning alls faktiskt. Dock ger det resultat ändå och jag ska bara fortsätta nu. Nu har jag bara 13 kilo kvar till målvikten  :) Det kan jag klara. Har nu sammanlagt gått ner 5 kilo! 3 av dem är på 2 veckor ;) haha!

Jag har också gått ner i cm såklart. Orkade inte räkna nu riktigt men skriver ut när jag kommit hem från jobbet hehe!

Hoppas ni hare bra så hörs vi sen :)
puss och kram

Det är frågan...

Idag när jag kollade mig i spegeln så tyckte jag att nyckelbenen stack ut lite extra, magen gått ihop lite extra, låren var fastare, armarna mindre.. inbillning eller underverk? hahah


På rätt väg

jag i lödags... man ser iaf lite att jag gått ner... inte i facet dock -.- Men byxorna satt bättre då än sist jag hade dm hehe

Länge sedan jag skrev här nu känner jag men jag hinner inte med alla bloggar, träning, jobb och allt som ska göras haha. I måndag vägde jag mig och mätte mig. Det visde resulat helt klart men jag har tappat bort pappret jag skrivit andra mått på så jag kan inte veta exakt hur mkt jag gått ner Jag hoppas att jag hittar igen det snart :)

Hade iaf gått ner 2 kilo första veckan med GI vilket jag är nöjd med. Hoppas bara det håller i sig. JAg märker dock på kläder att de sitter bättre. De röda byxorna jag köpte från H&M för ett tag sedan tappar jag nästan nu och när jag provade dem första gången fick jag inte igen knappen ahahha. De svarta byxorna jag har idag tappar jag också nästan hela tiden. Det känns bra :) Kul att de äntligen händer något så at säga ;) hehe

mer träning

som o 4 km promenad och 5 km crosstrainern inte var nog så gick vi ju team ola paraden runt stokholm. Vet int hur lång det blev men de blev iaf en bit :) några km till. jag gick massa igår.. PLUS att vi sprang i trappor och massa saker till tunnelbana och allt det haha!

plus att jag skött mg angående mat =)

intressant att väga och mäta mig imorgon hehe


träääning

bara för att man är nere i sthlm hos emma så har man inte semester från träning och sund mat.. nej nej. Jag äter fortfarande strikt efter GI och tränar. Igår kväll gick jag och Emma en långpromenad på 4 km här runt österskär. Samma runda tog vi imorse innan frukost. Men trots långpromenad och bra frukost (som bestod av laktosfri yoghurt, blåbär, hallon och solrosfrön) så tränade jag 20 minuter på crosstrainern också. Hann med hela 5 km och snacka om att jag är död nu hahaha!

Nu ska jag hoppa in i duschen!
hoppas ni mår bra

kram kram

träning och viktnedgång :)

Igår red jag och sofia :) det gick bra ! Men det känns i magen när man galopperar asså haha. Man spänner ju magen för att sitta rakt och trycka ner hela sig i sadeln så man inte stutsar under galoppen. Ja ni som rider eller har sett någon rida fattar vad jag menar. Det tar iaf fruktansvärt på magen haha. Men det är ju bara bra ;)


iaf så är jag inne på min 4:e dag nu med GI och det går bra. Vägde mig imorse (kunde inte hålla mig) och då såg jag att jag hade gått ner 1.5 kilo på 3 dagar :) Det är ju hur bra som helst ju hehe. Nu hoppas jag att det håller i sig ehe

GI går bra...

GI går bra :)är inne på andra dagen nu med strikt GI-diet igen. Igår käkade jag såhär:

*frukost: omelett med tomat, paprika och skinka, glas vatten
* lunch: hamburgare (utan bröd såklart) med dressing, sallad och morot, glas vatten
* mellis: solroskärnor, glas vatten
* middag: korv med wokade grönsaker , glas vatten

motionen är det vanliga cyking 3 km och promenad ca 3 km

svullat

Nu hr jag svullat lite godis (okej tagit 2 bitar haha) och en kebabtallrik. Det har jag gjort mig förtjänt av haa. Imorgon börjar flera månaders slit av GI :)


SKITRESULTAT IGEN !!!!!!


Asså jag HATAR min kropp.
Har jag sagt det någon gång? Föresten. JAG HATAR MIN KROPP !!!
Idag väde jag och mätte mig igen. Sist var 13 september. Det innebär att det är ca 3 veckor sen jag gjorde det sist och vet ni? Jag har gått ner 1 hg. ETT HEKTO?! Då kommer ni som vanligt oh säger, ja men eftersom du tränar får du muskler istället. Och jag är inte dum så jag VET att man får det. Jag VET att muskler väger mer än fett och jag VET att man får muskler av att träna. Det är hela grejen liksom. MEN mer muskler innebär att kroppen förbänner mer kalorier per timme och akivitet än samma kropp utan massa extra muskler. Det borde i sin tur innebära att jag gick ner MER efter ett tag? MEN INGET HÄNDER !!!! Jag blir galen.

MÄT dig istället säger ni. Jag VET att man även ska göra det vilket jag ALLTID har gjort också. Jag har gått ner sammanlagt -7 cm sen sist. Det är skamligt. Jag vet att man(jag) kan gå ner mkt mkt mer per vecka eftersom jag gjort det förr. Men ja... jag ger inte upp. Man kan lätt tro det.. Andra hade gett upp för länge sedan, jag har inget val. Jag måste gå ner i vikt om jag ska kunna känna mig fin någon gång !!

Jag börjar med GI imorgon. RIKTIG GI... helt efter reglerna. Helt efter boken. Helt efter recepten. Inga undantag. INGA !!!!!! Funkar det inte denna gången måste jag prata med en dietist eller något och försöka få fram vad som är felet. Något är det ju för motion + bra mat = viktminskning. Det är liksom regeln! Men inte på mig.. nej nej..

ååååh -.-

jag gick iaf ner på dessa

bröst: -1 cm
över rumpan : -1 cm
lår vid knä: -2 cm (- 4 cm)
vrist: -0.5 cm (-1 cm)

sammanlagt viktnedgång: 2.1 kg (på 2 månader)
sammanlagt cmminskning: 28 cm (21 cm förra gången..)

fy fan va dåligt !!

Aktiv innan frukost

idag var jag uppe med tuppen för att ge hästarna frulle. Det innebär 3 km promenad med hunden, packa 7 IKEAsäckar med hö, bära alla ut i hagen och kolla vatten. Jag plockade även massa äpplen och gav hästarna . Jag har alltså varit aktiv lite över 1 timme innan frukost vilket är heeeelt okej ;)

Jag ska även träna ngn dvd snart tänkte jag :) Det är allt eller inget nu haha

Träning fredag

packa höpåsar, fixa med docka och promenader är vad som stått på schemat idag för Madde. Jag ska träna lite också hade jag tänkt. Det är egentligen sent för det känner jag men lite magövningar kan man väl iaf få fram haha.

Imorgon blir det ridning och träning såklart! inge annorlunda haha


fitnessyogaNu har jag nyss tränat 1 timmes fitnessyoga med Blossom. Det var skönt för ryggen, mindre skönt för låren sen igår haha. En övning ligger man på golvet och ska resa benen 90 grader upp och sen ner 45 grader och sen upp 90 grader för att sedan sänka dem till golvet igen. Upprepa sedan det 5 gånger. Det sätter ju lite spår i låren och magen om man säger så haha. Speciellt om det redan gjorde ganska ont i låren haha. Jag kunde knappt cykla till jobbet idag haha. Det har jag aldrig varit med om tror jag. Men det bevisar att något hände igår då kanske ;) hehe


RSS 2.0