Hejsan


kort taget idag 13 juli 2009

Ibland tycker jag att jag inte behöver gå ner mer. Att en kvinna ska ha former och att jag duger som jag är. Ibland tycker jag helt tvärtom. Att en kvinna ska ha former (med stora bröst, smal midja och smala höfter) och att jag måste gå ner minst 15-20 kilo innan jag ens kan tänka mig vara nöjd med mig själv när jag tittar i spegeln. Att jag är det största fettot som finns. Varför inte tycka en och samma tanke hela tiden? Varför denna fram-och-tillbaka-tanke? Det är skitjobbigt faktiskt.

Dock är det nice att ha gått från att hata mig själv varje eviga dag till att faktiskt tycka om det jag ser i spegeln ibland. Det är ett stort framsteg för mig även om det kanske är en självklarhet för er. Ibland tycker jag faktiskt att jag är rätt snygg och ibland tycker jag att jag ser ut som en kille faktiskt. Det är också rätt jobbigt. Men ni måste faktiskt veta det. Att jag inte ser det ni ser. beror det på dåligt självförtroende ? svar JA. Jag har typ noll självförtroende när det gäller hur jag ser ut. När det gäller vad jag kan prestera är det faktiskt 100 istället. Jag vet att jag kan klara av saker bara jag vill.
Konstigt hur det kan vara egentligen va? hehe

Nu har jag iaf fått ny energi till att gå ner i vikt. Snackade med min vän Josse i helgen och hon hade provat jetset- metoden som jag berättade om förut och hon hade faktiskt gått ner de 4 kilona på en vecka. Snacka om nice det skulle vara då. Att faktiskt gå ner så mycket på en vecka. KICKSTART HELLO liksom. Dock ska jag inte testa den förrän jag gått ner 4 kilo nu för då kommer jag under den där spärren som jag aldrig lyckas komma under ;) Så jag hoppas att jag klarar av att gå ner 4 kilo av att träna nu då. Cykla, promenera mera och allt vad jag kan tänkas hitta på. Det ska gå !! det SKA !!!!

Jag har funderat mer och mer på erbjudandet sofia gav mig angående hästar och ridning. Jag vill ta det erbjudandet men så mycket annat som ska klaffa bra också. Inte bara en grej som måste fixas och det är ju typiskt eller hur?! Jag talar i gåtor för er antar jag men jag ivll inte berätta mer nu förrän allt är klart. Lika bra det. Men vi kan väl säga att det har med hästar att göra och är det så så kommer jag gå ner mycket på kort tid pga det :) och ME LIKE !!!! kan man säga hehe.

Nu blev det långt och kanske onödigt men skönt att skriva av sig lite. Hoppas ni mår bra och så :)
kraaaam

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0