Ändringdet blir lite ändring nu i denna blogg då jag är med barn :) Därför har bloggen legat lite halvdöd på de senaste och kommer göra de närmsta månaderna också. Jag kommer inte sitta hemma stilla i 7 månader till men jag kommer inte träna intensivt som förr ;) MEn så ni vet liksom hehe!


Framgång

Ser på bilder sen igår och jag har faktiskt ingen dubbelhaka på någon av dem. NICE  !!!!! hahhaa
Imorgon ska jag mäta mig också :) Hoppas det är någon  framgång så att säga haha


helt inne hahahahhahah  ;)

men ja, tycker det märks i ansiktet :) kuuuul


träning på morgonen

Började morgonen med att cykla 3 km på cykeln innan jag åt frukost. Det var inte mycket men alltid något ;)


Ingen latsida

Idag har jag varit jäkla aktiv må jag säga. Jag är stolt över mig själv faktiskt!

Dagen började med att jag steg upp vid typ 7 och gick direkt till stallet. Jag mornade hästarna och tog ut Curre och tog in Docka. Hon hade fått stå ute inatt så jag tog in hene så hon fick torka lite eftersom det har regnat som attan inatt tyvärr. Medan hon torkade i boxen så städade jag stallet i några timmar. Är ganska less på att det bara är jag som vill ha det fint där. men men! Jag längtar tills jag hittar ett hus med ett eget stall, där jag kan bestämma allt :)

Efter att jag hade städat mockade jag åt alla hästar (4 boxar) ch sen gjorde jag iordning Docka för att rida henne. Red en sväng på banan. När ja kom hem igen packade jag alla höpåsar jag kunde hitta vilket blev 11 stycken. Sen gick jag hem igen :)

Jag har här hemma hunnit med att måla fönsterna två gånger till (nu med täckfärg) och det blev himla nice! Ska se imorgon om jag behöver måla en sista gång men det tror jag inte hehe. Jag har även cyklat 1 mil idag på motionscyken och jag ska snart kila till stallet och natta hästarna. Men allt hö är klart så det är bara att ta in två hästar och ge de tre ute lite hö så är det klart haha.


inte så kul -.-

kul att jag har gått upp 3 hg mer. asså sammanlagt 1.1 kilo sen förra veckan ;S Ändå tränar jag och äter bra mat? Jag fattar inte.. Detta är anledningen till varför jag hatar min kropp ! Har jag inte gått ner några cm tänker jag fan ge upp  ! Ingenting fungerar ju :S

gaaaah!

Tatuering

Har varit lungt med jätteaktiv träning någon dag nu för att jag har tatuerat mig :) Man ska helst inte svettas en massa på tatueringen då hehe. Jag har dock gått promenader, cyklat till jobbet, mockat och sånt där enkelt som man inte blir svettig av men ändå som gör att man bränner kalorier :)Såhär ser tatueringen ut idag. Dock ska det blåa/röda/bruna runt texten och det ska inte vara där. Det ska bli gråa skuggor men har fått blåmärken där sen nålen men hoppas att det blir bättre om några dagar för nu ser de bara hemskt ut haha

fortfarande..

vägde mig imorse.. vägde exakt samma som igår -.- cp !!ååh jag blev inte glad haha.. men hoppas att det är muskler som kommit istllet..läre vara det eftersom jag gick ner så pass mkt i cm. aja! Bara ta nya tag i guess !


långpromenad också

blev en långpromenad på 45 minuter också. Shit vad jag är stolt över mig själv ahaha

mer träning

Nu har jag cyklat 1 mil idag. Tog under 30 minuter till och med... 28 för att vara exakt hah. Nu ska jag snart ut på en kvällspromenad med Boyen :) Det läre ta 30 minuter det med antar jag hehe.

Nu jäääävlar ska fettet bort :D

aktiv

idag har jag vart aktiv. jag har krattat löv och slängt bort dem, jag har städat huset (tvättat, städat, diskat) jag har målat ett fönster och jag har gjort magövningr och jag har cyklat 5 kilometer på 15 minuter på motionscykeln. Jag ska snart gå en runda till stallet och mocka och fixa lite med Docka sen när jag kommer hem ska jag cykla mer om jag orkar (a)

bra mat har jg ätit ocså
gröt till fukost, omelett till lunch och köttbitar med colsaw till middag. I feel good lalalaala

Omelett

omelett är sjukt underskattat !!!


Måndag och mätning igen då


Idag mätte jag mig och vägde mig i vanlig ordning
. Visste att vågen skulle visa plus idag (+ 8 hg) eftersom jag drack lite sprit och åt äckelmat i helgen. Dock ska jag väga mig igen imorgon eller onsdag för mer exakt vikt haha. Jag hade trots det gått ner hela 16 cm runt om på kroppen på en vecka vilket jag är sjukt nöjd med. Det var nämligen på ställen som jag har stått stilla på sjukt länge så ja !! :D im happy!

Det var fördelat så här:
Hals: -1 cm
Överarmen: - 0.5 cm (-1)
Bröst: - 1 cm
Midja: -2 cm
Byxlinje: - 3 cm
Stuss (över rumpan): - 2 cm
Lår skrev: - 2 cm (4 cm)
Lår mitten: - 1 cm (2 cm)

Sammanlagt har jag nu förlorat 62 cm fett på kroppen

Mitt mål denna månad är att förlora minst 2 kilo. Gärna mer såklart men minst 2 kilo ska vara borta innan 1 december. Det kommer jag att klara!

träning på morgonen

Känner att jag inte skrivit här på länge.. Ber om ursäkt för det men jag har gjort så mycket annat och tiden har inte räckt till till allt jag har velat göra.

Igår mätte jag mig och jag hade gått ner flera cm på flera stälen vilket var sjukt kul. Jag ska dock mäta mig igen på måndag och gå efter de siffrorna men jag tror nog att det blir bra ändå ;) Jag blev iaf sjukt taggad och tränade som fan idag istället haha. Innan frukost hann jag med:

* morna hästarna (packa hö, bära hösäckar, gå ut med hästar, mocka åt Docka)
* kratta och sopa löv från framsidan i ca 30-45 minuter
* cykla på motionscykeln några kilometer innan jag spydde haha

Jag tror att jag kanske körde för hårt innan frukost vilket inte var bra men då vet jag nu vart gränsen går så att säga ;) hhe

Veckans resultat

Idag är det måndag vilket innebär vägning och mätning. Jag är dock svullen eftersom jag åt kolhydrater i helgen (en bulle och en subwaymacka) men jag hade trots det gått ner både i vikt och cm så jag är nöjd. Dessutom har jag inte tränat något förra veckan förutom cykling till och från jobbet och ridning av Docka en dag liksom. Nu denna vecka blir det ändring på det :) Ska försöka träna varje dag hehe! Något extra utöver ridning och cykling till jobbet liksom.Iaf så hade jag bara gått ner 3 hg men jag är faktiskt nöjd med det , tro det eller ej. Det var ändå minus liksom och nu har jag sammanlagt gått ner 5.3 kg HAHA.. Inget som märks men snart så ;) Det är ett steg närmare målet! Målet som jag KOMMER ATT UPPFYLLA !! haha

Veckans minskning i mått looked like this:
Överarm: - 0.5 cm (-1 cm )
Underarm: - 0.5 cm (-1 cm)
Bröst: -1 cm
Under bröst: -1 cm
Lår skrev: - 1 cm (-2 cm)
Lår mitten: - 0.5 cm (-1 cm)

Veckans minskning i kg:
- 0.3 kg

Måttminskning totalt: - 46 cm
Viktminskning totalt: - 5.3 kg

gårdagens träning

Nu har jag inte bloggat på länge igen känner jag... sorry!

Igår åkte jag direkt tll stallet efter att jag hade åkt hem från förskolan. Jag mockade 3 boxar och 1 spilta, fyllde på vatten i alla 4 boxarna/spiltan, jag packade lite hö, jag tog in hästar och jag red Docka ett ganska långt pass. Jag gick dit och jag gick hem (3 km) och jag cyklade till och från jobbet (3 km) så igår var ja aktiv må ni tro. Idag efter jobbet tänkte jag typ träna yoga eller något. Måste maxa dagarna nu !!! MÅSTE hahahahha!

dock tror jag att jag har gåt upp i vikt och cm, men bara vad jag tror hehe!


Är en 22 årig tjej som försöker bli av med sina extra kilon. Har gett sig fan på att bli av med 18 kilo (12.7 kvar) denna höst och här i bloggen skriver jag framgångar som motgångar, vikt- och måttresultat för varje vecka. Matrecept kan förekomma och så skriver jag om vad och hur jag tränar. Häng gärna med mig på denna resa :)
kontakta mig på maddoo87@hotmail.com

RSS 2.0