veckans depp

ja jag vet inte vad jag ska säga av dagens resultat.
har gått upp precis överallt på kroppen men gått ner 1 kilo ungefär. Inte jättekul men jag får väl kämpa vidare. Det verkar som om jag verkligen inte ska få vara smal :( jag kommer inte förbi det där jävla hindret... åååh -.- va less jag är

vi hörs sen
nu ska jag träna skiten av mig"!!!!

Kommentarer
Postat av: Linda F

Men det var väl bra att du hade gått ner iaf.Nästa vecka visar det säkert mer,det är bara att hålla ut.Jag håller tummarna för dig iaf:)

2009-05-25 @ 16:28:23
URL: http://lindafernstrom.blogg.se/
Postat av: Anonym

Anledningen till att du är större fast du g¨tt ner 1 kg är ju för att du har tränat varje dag, så musklerna är mer spända och hårda och tar större plats då.

Eller att det var varmt, om det är varmt blir kroppen degigare och drar på sej mer vatten osv, då blir man ju som svullen. ;) Fortsätt nu..! (jag har gått ner 7kg på 5 veckor, yey!! Har ganska mycket att gå ner efter graviditeten, blev ju fet som tusan och eftersom jag inte ammade så "rann" det inte av som på dom flöesta, utan jag stannade på en grov vikt och stod still där i över en månad. Ska gå ner mer nu än förra gången, om 1kg är jag på den vikt jag hade innan jag gick ner förra gången, just innan jag blev gravid, sen har jag 8kg kvar till den vikten jag bantade ner mej till. sen 15kg till innan jag kan vara ens nära nöjd!!!!!! jobbigt..! dessutom har jag världens förkylning nu, hostar som en galning, typ hela nätterna.)

2009-05-25 @ 19:13:25
Postat av: Jessica

det var jag som skrev det förra.

2009-05-25 @ 19:13:57
URL: http://www.jessicab87.blogspot.com
Postat av: Jessica

det kommer vara totalt 31 kilo tillsut, hoppas verkligen jag klarar det, det får ske i lugn takt, hoppas jag kommer klara det! Ja, det behövs, jag 'r verkligen gravt överviktig nu! Om jag går ner till det så är det normalvikt, jag vägde runt det i gymnasiet. Jag gick upp minst 23 kilo av att vara gravid och jag var kraftigt överviktig innan det. Den försvann bara 7kg av sej själv efter förlossningen. resten måste jag arbeta bort själv. så totalt 31 kilo. Jag har gått ner 7kg, §kg kvar till min första målvikt. Sen 8kg kvar till nästa mål, vilkten jag gick ner till i somras. Sen 15 till för att nå min riktiga målvikt. Undrar hur det komemr gå, haha, känns som att det är lite väl mycket! Men försöka måste man ju. som en kompis sade, Om jag siktar mot stjärnorna så kanske jag når till himlen iaf. :)

2009-05-26 @ 00:03:57
URL: http://www.jessicab87.blogspot.com
Postat av: Jessica

hihi, hon är en riktig gofis :) När är det di syrra ska få då? var den planerad? ;D

2009-05-26 @ 21:03:23
URL: http://www.jessicab87.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0