Cambridgekuren

 

Informationen jag fick med mig hem och alla de soppor/milkshake jag nu ska testa

 

Cambridgekuren är något jag nu har gett mig in på för att prova. Jag har nämligen länge velat testa detta men har alltid kommit något ivägen och jag har dragit mig lite eftersom det är ganska dyrt i jämnförelse med de andra måltidsersättningarna som finns ute på marknaden. Idag var jag då in till Marie då jag vägde in mig, mätte mig, fotade helkroppsbilder (haha fy fan säger jag bara...) och så fick jag veta hur många procent vatten och fett jag hade på kroppen. Jag låg precis på gränsen till att ha för lite vatten i kroppen vilket var förvånande för mig haha men men. När det kommer till fettet låg jag på övervikt (suprice?! hahaha ) vilket jag visste såklart men det var dock inte så många procent från normalprocent vilket däremot överraskade mig. Det finns muskler i lilla mig trots allt hihi!

 

Vi bestämde att jag skulle börja imorgon med kickstart vilket innebär att jag äter bara soppor och milshake, 3 måltider om dagen i minst 2 veckor. Får se då hur mkt jag gått ner och om vi ska gå över till fas två eller om jag ska ta ännu en vecka på kickstarten. Vi bokade även in en tid på måndag då jag ändå behöver in för att köpa mer soppor och milkshakes. Jag är så laddad inför detta nu ska ni veta :) Ni anar inte! Nu ska kilona off och jag ska visa både mig och andra att jag kan. Jag vill känna mig fin igen!

Det är dessutom jättebra att Marie är supertrevlig. Hon vet vad hon pratar om och hon är verkligen in för det här. Hon vill lika mycket som jag att jag ska lyckas. Det som dessutom är bra är att man kan ringa henne när som helst. Helger som kvällar som veckodagar vilket också känns hur bra som helst. Inte för att jag kommer att störa henne på helger och så men man vet aldrig hur det kommer bli med frågor och så längre fram. Det får man ta då. 

 

Klicka er in på hennes hemsida här

 

Tänker blogga om detta nu varje dag. Hur jag mår, hur det går, hur det smakar och vad som sker. Jag kommer givetvis också träna massa under dessa veckor. Pratade med Marie och hon sa att jag kunde träna på som vanligt bara jag drack extra mycket vatten och bara jag kände av hur kroppen orkade och så och det är väl självklart man gör det? ; ) Kommer även mäta mig och väga mig på måndagar varje vecka för att se om något händer ! 

 

Hoppas ni är med mig nu i denna resa... *pirrigt* haha


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0