Cambridge dag 4

Idag är det dag 4 (då det skulle vara mkt lättare..) och jag säger bara ÄNTLIGEN !!! haha. Hungern är borta helt. Jag kommer måsta påminna mig själv att äta för att jag ska få i mig all näring och ni vet juh hur mitt minne är ;) haha. Det är på sätt och vis skönt att inte vara hungrig för då tänker man inte på en massa mat som jag gjort de senaste dagarna. Det har varit hemskt. Men jag försöker som sagt att tänka på vågen och hur min kropp faktiskt kommer bli så mkt snyggare :)

Dag 4
nu känner de flesta sig piggare, orkar mer, behöver mindre sömn och hungern dämpas. Nu hämtar kroppen sin energi från sina fettdepåer (förbränner fett). Fortsätt att dricka minst 3 liter vatten om dagen.

Som ni kankse kan ana så kommer jag rasa i vikt nu de närmaste dagarna. OCH inte mig emot ;) hahaha! Min hittills viktminskning har sett ut såhär. Jag började på tisdagen, så dag 1 är tisdag, ifall ni undrar varför jag inte gått ner något under första dagen :)

Dag 1 : 0 kilo
Dag 2: Minus 1.6 kilo
Dag 3: Minus 2.1 kilo
Dag 4: Minus 0,3 kilo

Så nu är det precis 4 kilo minus på 3 dagar vilket inte är fy skam :) Nu hoppas jag på mer än 3 hekto tills imorgon hahaha! men jag får väl se långsiktigt ;) Att jag har några veckor kvar på mig att nå målvikten :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0