campusvecka

hejsan hoppsan galoppsan!

vad gör ni? själv sitter man och slappar här en stund. Vissa saker man måste hålla koll och hålla sig uppdaterad på va ;)  Denna vecka är det skola vilket innebär noll träning som sagt. Jag glömde liksom tränignsdvd:arna hemma vilket jag anade att jag skulle göra. Det blir mycket motion i form av promenader och så istället. Dessutom äter man ju bra mat dessa veckor också ;) Mycket mellanmål och rejäl frukost och lunch och middag också. Precis som det ska vara hehe.

På torsdag och fredag ska vi ju campa med skolan haha. eller ja, våran klass bara. Hade först värsta ångesten för det eftersom camping is so not my thing. MEN efter idag, då vi snackade om detta så har det blivit mycket bättre. Jag ser faktiskt , hör och häpna, fram emot detta. Vi ska lixom göra så mycket roligt, lära oss många nya grejer och så vidare. Jag hoppas verkligen det blir roligt också och att vi får bra väder. Iaf kommer vi bygga och gå massa där så mer än vardagsmotion kommer det att bli vilket inte gör ngt för min del ;) hehe

tråkigt utan bilder jag vet men min dator fungerar inte så bra idag -.- eller rättare sagt, internet krånglar. sitter vid mammas dator nu istället ehe..

kram på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0