Stressig dag

Ja då var man hemma från dagens äventyr då. Började med att jag åkte in till Marie som jag berättade förut och det gick väl bra. Enligt den vågen hade jag "bara" gått ner 3 kilo så det kändes väl inte så jätteroligt. Dock sa hon att det var bra eftersom kuren lovar mellan 1,5-4 kilo i veckan med ren kur och jag har gått ner 3 på 6 dagar så jag skulle vara nöjd. Sen hade jag gärna vela bytt ut två påsar eftersom jag inte alls gillade svampen men det fick man minnsan inte göra så jag får tvinga i mig de sopporna..FY F*N !! Vi bokade in en tid tills nästa måndag då vi skulle prata om att ev börja med upptrappningen. ÄNTLIGEN äta vanlig mat lixom :) Jag hoppas det går för sig för jag är inte så pigg på att äta ren kur längre haha! Det förstår nog vem som helst.

 

Idag blir det i övrigt en allmänt stressig dag. Jag ska:

* tvätta massa maskiner

* jag ska hinna med att träna

* jag ska skriva klart skolarbete och

* läsa en till skolbok

* förbereda mig inför jobb imorgon i stan. Blir på en ny förskola (de ringde idag..) och det innebär lång resväg/gåväg och träffa nytt folk och lära sig namnen på nya barn igen haha.. OCH lärare för den delen ;) Så håll för fasiken tummarna att det går bra för mig imorgon. Speciellt med tanke på att jag måste dricka mycket vatten och att jag måste gå på toa titt som tätt.. haha! Men jag känner juh iaf en där så det ska nog gå bra :)

 

 


Kommentarer
Postat av: Ellen

Jag håller tummarna för att du är envis nog att klara att gå ner i vikt. Jag har själv testat allt utom just denna. HAHAHA!!!

2009-03-02 @ 16:20:11
URL: http://rakna.blogg.se/
Postat av: Em

Jag får minsann byta ut vilka påsar jag vill hos min "handledare", därför vågar man testa oxå och man får blanda vilka man vill ha i sin kartong. Skillnad på olika tydligen...

2009-03-03 @ 17:53:39
URL: http://semlanemm.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0