Cambridgekuren?

Hejsan!

Igår kväll kände jag mig allmänt smal :S vet inte vad som hände. Det kändes inte alls som att jag var en flodhäst längre och det kändes inte alls som om 10 kilo var mkt att gå ner... Dessutom så tyckte jag att det såg ut som om jag hade gått ner en del, både på cm och vikt. Konstigt hur det kan ändras? haha!

Bara lite över en vecka kvar nu sen får jag veta om det hänt ngt... nervööööst!

funderar dessutom på att prata med en cambridge ansvarig. Funderar på att äta det en månad. Men jag vet inte. Det är så dyrt och man undrar var cambridge har som inte nutrilette har exempelvis. Erica min kompis har gått ner 13 kilo på 3-4 veckor nu och snacka om att jag skulle vara nöjd efter det? Lixom bara något kilo kvar men det kan man ta med GI eller mkt träning? hmm jag måste verkligen tänka över detta asså haha! Med cambridge går man ner 1,5-4 kilo i veckan. En i Hudik har gått ner 1 kilo om dagen de första 14 dagarna :S snacka om lyx!


update!

Nu är en tid för mig bokad :)
Måndag klockan 10. BRA BRA !!!

man kan iaf prata om det, jag hoppas jag kan köra någon vecka iaf men det är som sagt ganska dyrt tyvärr :/

Kommentarer
Postat av: Em

Jag har funderat över vad det är för skillnad mellan Nut och Cam oxå... Imorgon ska jag börja med Nut och har även lite Cam påsar att göra av med. Får se om det blir någon bra kickstart för mig, det behöver jag nu! Och 10 kilo vore helt underbart under våren!! Lycka till!

2009-02-22 @ 11:51:44
URL: http://semlanemm.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0