dopkläderSnart är det dags för dop, både Sofias och mitt och jag har letat ivrigt efter kläder att ha på mig. Idag köpte jag ett par nya leggings som jag ska ha men man måste ju ha en överdel också haha! Har ni något förslag på fina toppar eller tunikor från affärer ?! skulle uppskattas ehehe :)

Postat av: Alexandra - Uppsalas största bloggHoppas du får en toppenkväll :)

2010-10-19 @ 21:29:21
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: Pyttianna

Håller också på med det där med dopkläder. Jag hittade en fin i min garderob som jag köpt precis innan jag fick reda på att jag var gravid och jag hann väll använda den 1 gång innan den var för liten. Hade tänkt ha den men sen kom jag på att den inte är amningsvänlig. Hmmm... Så får bli en kik på stan för mig med tror jag bestämt.Kappahl har faktiskt fått in en massa fint nu i höst så det blir nog en kik där för min del.Kram kram

2010-10-19 @ 21:58:24
URL: http://www.pyttianna.se
Postat av: Tina 21 år - gravid vecka 24

Vad mysigt med dop :) Det är så fint! Själv skulle jag aldrig ta upp mina barn i den kristna församlingen dock, i och med att själv inte är kristen :) Fast vill dom döpa sig när dom är äldre får dom ju gå in i kristendomen då såklart om dom själva vill!

2010-10-20 @ 07:04:31
URL: http://hejtina.blogg.se/
Postat av: Malin, Mamma till Zelina

nej det gör dt nog inte, kanske skulle göra det lite i smyg bara för att testa :p

2010-10-20 @ 14:16:51
URL: http://mammaflikkan.blogg.se/
Postat av: Tina 21 år - gravid vecka 24

Sv: Fast hur mycket man än tycker det är en tradition så kommer man aldrig ifrån att i och med att man blir döp så "tas man upp av kyrkans församling" och döps i "faderns, sonens och den heliga andens namn". Det är ju en kristen handling och barnet räknas som kristet, även om man inte är kristen själv :)

2010-10-20 @ 17:07:18
URL: http://hejtina.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0