Bebisprylar

Igår var vi in till Sundsvall för att inhandla det sista till bebisen och först hade vi kikat på saker på IKEA hemma före som sagt men tänkte att vi kollar på Barnens hus först eftersom jag hade presentkort som täckte i den butiken. Gick runt hela butiken och hittade vid kassan ett paketerbjudande. Spjälsäng + madrass+ täcke + kudde + påslakanset + skötbord för 2700 kronor. Det slog vi till på. Det var dyrare än vad det hade blivit på IKEA men det var stabila prylar och när jag ändå hade presentkort där så kändes det bra. PLUS att det var vitt ;) hehe.

Så nu har bebis allt här hemma, nu kan han kika ut när som helst heheskötbordet :) köpte själva "madrassen" till den på IKEA för 69 kronor om ni undrar hehe. Plus för detta skötbordet är en låda, stabilt, vitt och att den har hjul så man lätt kan ändra placering i rummet.spjälsängen med allt man fick med :) Dock har jag köpt kaninen på H&M hehe. Men det känns overkligt nu... att se denna säng varje gång man vaknar.. snart kommer det ligga en bebis där i :')

På barnens hus kan man även hämta ett startpaket och blöjhink om man väntar barn. Hämtade den igår och det var massa bra grejer där i. Dvd, varuprover, rabatter mm :)
 

Detta får du helt gratis :) du kan beställa en själv hääääär :)

Postat av: angelica

vad fina saker du har köpt :)

2010-05-30 @ 14:41:30
Postat av: Madeilene

Angelica: tack tack :D är väldigt nöjd med sakerna faktiskt hehe

2010-05-30 @ 19:50:30
URL: http://justmadde.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0