Tradition de Hammam

För några dagar sedan fick jag hem ett paket fårn Yves Rocher där det var lite hudvårdsprodukter från de nya märket "Tradition de Hammam "  Det var en tub med mask av lera för håret och ansiktet och en burk med peeling för kroppen. Den doftar underbart gott och är superbra verkligen. 

så här står det på Yves Rochers egen hemsida om produkterna:

Den ultramjuka masken förenar biologisk arganolja med marockansk leran med renande och mjukgörande egenskaper.
Stryk ut den ultramjuka masken i ett tjockt lager i håret och ansiktet. Låt verka i fem minuter och skölj sedan. Din hud blir ren och jämn och återfinner hela sin lyster. Håret blir mjukare och synbart vackrare.

Arganolja har alltid uppskattats för att den är så otroligt välgörande för huden. 
Den är också en av de hemligheter, som de orientaliska kvinnorna har bevarat bäst. Arganfrukterna torkas i solen, sedan tas fruktköttet bort och kärnorna samlas in. Utvinningen av denna 100 % biologiska olja sker i Marocko och utförs hantverksmässigt ännu i våra dagar. Yves Rocher har i sin forskning valt ut denna olja för att kunna erbjuda dig alla dess goda, uppbyggande och näringsrika egenskaper i ren form.

 

 

kostar 107,40 för en tub på 100 ml.


 Orientalisk peeling för sammetslen hud förenar biologisk arganolja med mjuk marockansk lera till en intensivt exfolierande effekt, för detta pulver med argankärnor. 
Smörj in den fuktiga kroppen med denna konsistens, frottera sedan och skölj till slut rikligt. Du kommer att upptäcka din hud på nytt, den blir oemotståndligt mjuk och som återuppväckt genom denna doft från Orienten.
Kostar 147.60 kronor just nu för en burk på 150 ml.

 

som sagt, jättenöjd med varorna och jag tror jag ska beställa hem fler exemplar. 

 


Postat av: RM

Produkterna ser härliga ut. :)

2008-11-30 @ 19:48:35
URL: http://recenseramera.blogg.se/
Postat av: veronica

Fina produkter. :)

2008-12-02 @ 22:50:09
URL: http://missfancydream.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0