Ola har stora fans i små kroppar...

HAHA tråkigt att ingen fattade va ja menade med fråga nummer 1 i inlägget under... jag menade inte att det är mer kvinnligt att kunna gå i klackar, det var att dem stapplade fram som killar vilket jag även skrev :P haha Att gå som en man är inte kvinnligt eller? det säger juh sig självt ;) haha.. dock ser ja inte ner på ngn det var bara en fundering som ja alltid har undrat när ja sett sådanna galor!


Idag gick det extremt bra på förskolan. Känns verkligen bra när dem säger fröken haha! Och dem gillar mig också vilket är bra för mitt lilla självförtroende kan ja säga, barn är lixom ärliga i det dem tycker, tänker och säger. Men ja gillar dem också ;)

haha idag frågade ja några i klassen om dem gillade Ola (man måste juh fråga :P ...) dem bah " ja han är skitbra :O och snygg.. (haha söta ungar ) så då berättade jag att jag brukar åka och se honom sjunga och att ja brukar prata med han och så och dem blev helt impade haha! Dem bah :O känner du han? :O hahahaha ungar är så jäkla söta! Jag ska försöka fixa fram lite autografer och så till dem senare, just nu äre tomt med datum bara hahaha -.-' Och ja får försöka ta ner någon skiva någon dag så dem får lyssna ;) Störtsköna ungar iaf ; )

Postat av: vibbe

keep up the good work!! (med barnen) :P

jag hade likadant när jag hade praktik för ett år sen, hahahaha. Dom var heeelt galna i ola 8) så ja tog med hans skiva, så hade vi disco (H) HAHA

2008-11-18 @ 15:46:57
URL: http://jessicaviberg.blogg.se/
Postat av: anna vågberg

Okej, men det är otorligt fult om inte annat när dem har klockar och kläning dem har inte precis fina kroppar att ha klänning i. hah

2008-11-18 @ 17:12:50
URL: http://annavagberg.blogg.se/
Postat av: Martina

Jag förstår vad du menar, jag tänkte också på det igår!:P

2008-11-18 @ 17:28:11
URL: http://applekaka.blogg.se/
Postat av: Marie

Haha bra jobbat gumman,fortsätt att impa på barnen haha, gulligt att dem gillar Ola så mycket <3

2008-11-18 @ 17:34:26
URL: http://starmi.blogg.se/
Postat av: Alexandra

nej,det såklart. Men bara för att man är tjej,måste man gå kvinnligt då? ;P alla är ju olika,så alla borde få gå som dom vill,känns som en onödig fråga.

2008-11-18 @ 17:42:38
URL: http://olasknasbollar.blogg.se/
Postat av: camilla

hahah riktigt najs ju :)

2008-11-18 @ 20:46:07
URL: http://klokacamilla.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0