Melodifestivalen

image267

Nuuu är jag hemma efter helgens bravader hehe. För er som inte visste det var jag i Västerås med Magdalena och massa andra och såg på Melodifestivalen eftersom Ola skulle vara med. Magda kom iallafall på fredag eftermiddag så vi gjorde lite tacos och kollade på lets dance och packade lite inför resan.

Klev upp halv 5 ca på lördag morgon för att hinna käka frulle, sminka sig och packa det sista innan man skulle hinna med 7-tåget till Uppsala. Vi var lite nervösa för att inte få sitta med varandra på tåget eftersom det var olika nummer men det var som tur var samma bord ;) och lite folk dessutom så hade vi haft olika bord hade vi ännu kunna suttit med varandra haha. Väl framme i Uppsala stack vi till toan och bytte om, måste ha sett dumt ut att vi kom ut som två andra personer från toaletten haha. Vi hittade lätt till bussen som gick till Västerås, emn problemet där var att hålla sig vaken. Lixom vi hade redan nu vart vaken 7 timmar eller något haha. Väl framme träffade vi Helena och Jennifer som åkte med oss till ABB arena där melodifestivalen skulle vara :) och där träffade vi MASSA andra (nämner inga namn för det är fööör många haa...)

Vi hade iallafall skitbra platser, bakom carola och andreas HAHA, nära scen med andra ord ;) Olas nummer var asbra enligt mig men ja tyckte redan då under genrepet att Sannas och Rongedals låtar var bra och därmed ett hot men jag trodde ALDRIG att Carola och Andreas INTE skulle gå direkt till final HAHAHA men ja det var nog lite bra oxå (a) det bevisar att folket röstar efter låtarna och inte BARA vilka som sjunger den haha

Nu är man iallafall hemma igen efter en helg i Västerås- Stockholm, vilket var som alltid hiiiiimla roligt :)

Nu ser vi iallafall fram emot Kiruna då ola hamnade i andra chansen :)

Tyckte ni rätt låtar vann? :)

bild kommer (a)

Postat av: Sanna

åh det var jätte kul att träffa dig! :D

2008-02-17 @ 19:22:44
URL: http://sanna123.blogg.se


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0