mat

Kvällens måltid blev bulgur, vegetariska biffar och massa sallad. gott gott! för att inte tala om nyttigt =)

 

om en timme tänkte jag träna lite yoga =) då har maten hunnit smälta och så. Berättar om nya yogan senare

 

kramis


Kommentarer
Postat av: Anna Ståhl

Hejsan!



Sökte runt efter viktminskningsbloggar och hamnade här.. Härlig blogg du har! För två dagar sedan bestämde jag mig att jag fått nog, och nu ska jag också sätta igång här! Imorgon ska jag börja med att ersätta en måltid/dag med BURN pulverdiet och ta en del tabletter som ska minska sötsug och öka fettförbränningen... Kommer absolut att fortsätta följa din blogg! Läste lite äldre inlägg och såg att du nämnt den där GI-boken, som jag tyvärr inte minns namnet på... Den är grym! Helt otroligt goda recept, för alla tillfällen :)



Jag sitter o knåpar och funderar på att starta en blogg jag med för att kunna peppa mig själv, så kanske återkommer jag med en kommentar med bloggadressen :) Isåfall kan vi ju peppa varann o utbyta ideér och tips! :)



Ta hand om dig och lycka till!!

2009-03-24 @ 19:48:55
Postat av: Anna Ståhl

YES, jag tog tag i det och nu finns det ingen återvändo! Bloggen är publicerad och nu är det bara till att köra igång :)

2009-03-24 @ 22:34:51
Postat av: Anna

Jag är ju inte smart nånstans... här är adressen ;)

2009-03-24 @ 22:35:42
URL: http://annasnackar.blogg.se/
Postat av: Em

De var längesedan ja skrev till dig nu... Hoppas det går bra för dig och att du inte tappat allt för att du slutade med din diet. Jag har en yoga-dvd som jag ska damma fram oxå.. Tror de skulle kännas bra. Lycka till med allt=)

2009-03-25 @ 19:30:55
URL: http://semlanemm.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0