sorry

sorry för dålig uppdatering.. men har glömt bort bloggen lite. jag har inte tränt något denna vecka förutom lite promenader och så vidare haha. Nu ska jag ta tag i detta (a) lovar. Ska försöka hinna med yoga nu på kvällarna,  är så varmt på dagarna så man ligger bara helst haha.

aja... jag e lite tråkig i denna känner jag :) kolla på min vanliga blogg istället om ni vill se massa bilder och så ;)

www.justmadde.blogg.se som sagt :)

Måndag och en kickstart



Idag började jag med en ny sak! Egentligen inte så ny haha men ny för mig ;) Jag ska äta måltidsersättningar nu 2 måltider av 3 per dag. Mest för att bli av med alla påsar jag har och sen för att få någon sorts kickstart. Jag har massa påsar från Cambridge och naturdiet och nutrilett och så vidare. Några cambridgepåsar ska jag sälja. Finns några smaker jag gillar haha. Jag hoppas detta blir bra. Att jag går ner något kilo ! :)

måltidsersättningar

På måndag ska jag försöka göra slut på alla mina måltidsersättningar. Jag ska ta en sådan till frukost och lunch, och sedan vanlig middag. På så vis borde jag få slut på mina påsar PLUS få i mig mindre kalorier så jag går ner något förhoppningsvis ;) Får se hur länge jag orkar men som det är idag äter jag bara ett mål om dagen typ haha! not good!

Återkommer väl med det imorgon ;)

Smirnoff

Igår drack jag ju såklart eftersom det var midsommarafton. Dock såg jag att de hade ändrat lite på Smirnoff flaskorna. Först såg jag att de bara innehöll 4 % alkohol nu och förut har de varit minst 5 % i dem. Sen såg jag att de även har börjat med att lägga ut antal kalorier per 100 ml ... för er som vill veta så är det 60 kalorier / 100 ml vilket gör att man får i sig 180-200 kalorier per flaska vilket känns lite onödigt haha men gott var det !!

sjukling

Jag är sjuk nu och har inte energi till någonting.. magen är helt uppblåst och jag ser ärligt gravid ut :( vet inte vad som är fel.. jag har inte druckit någon mjölk men jag har ätit kolhydrater, om det är det då...

suck haha

Man ska ha mål...

ja ni... i have pms antar jag... humöret mår inte bra, kroppen mår inte bra och jag känner mig som den fetaste på jorden... vill knappt gå ut som det känns nu... nu ska jag träna som attan.. träna och äta rätt. jag ska gå ner, jag ska bli smal så jag kan bli med barn.. thats my goal!! :)

Fat bootcamp

på Supersize vs Superskinny snackar de just nu om fatbootcamp. Något jag skulle ha varit på haha!

De tränar 7 timmar om dagen :O iof skulle jag hinna det nu men jag skulle ligga med smärtor en hel vecka eller ngt hahaha! Nu ska de komma ihåg att de betalar 90 000 dollar för ett halvår. Det är mkt mkt pengar !!!!  :P Jag tror jag hellre skulle göra det hemma GRATIS hahaa.

De går ner ca 3 kilo i veckan med detta. Kanske man skulle prova? :P men nej.. det är jävla mkt träning haha! Men då skulle jag vara klar på 1 månad ungefär :D hahahaha

Supersize vs Superskinny


ikväll är det "supersize vs superskinny" jag tycker det är ett bra program. Just för att de tar upp båda problemen, nämligen både supersmal och fetma. Att vara smal är inte heller så jättenyttigt som alla tror liksom och det är bra att den aspekten kommer fram också. Missa inte! ikväll klockan 20 på tv3

shopping

dagens motion har varit shopping i flera timmar. Man går en och annan km ändå :) promenad med boyen också självklart!

middag

Hello!

till middag blir det att äta grillat kött och massa massa sallad. Får se hur jag klarar mig med denna kost. kanske kör med GI som vanligt igen... mkt grönsaker och protein, lite kolhydrater och socker. ja jag vet inte haha.. blir galen på alla dieter hit och dit xD Jag äter som jag känner för :) Gäller att tänka nytt tänka fräscht , tänk nyttigt tänk gott ! som de säger :P

grillat vare ja....

mellis

Nu sitter jag och äter mellis. Tre ostbitar HAHAHA. 50 g ost skulle man äta. Än så länge fungerar det bra. Håller tummarna nu hehe

Ny diet



Idag har jag bestämt mig för att börja den nya dieten. Jetset-metoden. Man ska göra fas 1 i tre dagar, sen över till fas 2 tills man nått sin målvikt och sen över till fas 2. Jag hoppas att jag orkar hålla denna diet. Man får ju äta allt jag gillar så det borde gå bra :) man går ner 4 kilo första veckan sen äre 0.5-1 kilo i veckan som gäller. Troligen mer eftersom det är så mkt kilon som ska bort ;) Håller tummarna för att detta fungerar nu bara hehe.

Vriden kroppssyn

kikade runt på aftonbladet.se och fick se denna bild....


En bild på Miley Cyrus. Nu till det värsta. HON ANKLAGAS FÖR ATT VARA FET ?! Alltså vart är denna vrickade värld på väg? Inte undra på att jag känner mig som en fet kossa som inte ens borde få gå ur?! Inte undra på att det blir fler och fler tjejer som får ätstörningar och mår allmänt dåligt på grund av att de aldrig får känna sig tillräckliga. Jag verkligen HATAR denna jävla vrickade utseendefixering som media blossar upp. Förstår de inte att de förstör för så många?! förstår de inte att de faktiskt dödar flickor (och pojkar..) där ute pga detta? Förstår de ingenting?!


Söndag


tror ni inte att jag vaknade typ 12 idag? haha halva dagen borta typ. Idag blir det städning inne, en promenad med boyen och kanske någon yoga ikväll. Beror på ! hehe

Jag funderar på att prova en ny metod. Läste om jetset metoden. Det innebär att man ska äta kalcium. Så mycket kalcium som det går. Första veckan går man ner 4 kilo. Verkar vara en lätt metod att följa och 4 kilo skulle vara en fin kickstart. Dessutom är det en lågkalorimetod så det skulle funka med Alli tabletterna sen också. Får se hur jag gör hehe

hoppas ni mår super!

kram

Nya bantningspiller


Jag har hört talas  om ett nytt bantningspiller som ska börja säljas på apoteket nu inom kort. Det har tidigare varit receptbelagt mot svår fetma men är idag alltså receptfria läkemedel (hjälpmedel..). Jag väger som sagt mkt och jag vill verkligen testa dessa. Dessa piller ska minska fettupptaget i tarmen och på så vis minska att kroppen tar upp för mycket fett. Tillsammans med dessa ska man äta lågkalori-diet och motionera. Vilket jag redan gör. Dessa piller gör dessutom att man kan gå ner 1 kilo extra per varje 2 kilo man själv tappar. Alltså om jag tappar 2 kilo med motion en vecka, går jag ner 1 kilo till med dessa. Det är ju en perfekt hjälp då man tycker att det går segt. Med dessa kanske jag dessutom skulle kunna gå ner tills under "spärren" som jag har som jag aldrig kommer under haha.

Jag ska iaf in på apoteket på måndag för att se om de har dessa hemma. Kan ju som sagt vara värd att prova. Det finna olika förpackningar med olika antal kapslar i. kostar därmed även olika. Minsta burken med 42 kapslar kostar 349 kronor ungefär. Ganska dyrt men bra om man får extra hjälp.


vad tror ni om dessa? har ni provat? fungerar de? :)

090606

Nu är man hemma igen och har "sommarlov" Det innebär att jag kan sätta upp en rutin för träning och motion utan att behöva tänka på att forma det efter skola och jobb. Jag ska försöka klura ut ett schema för kommande veckor. Inte varje dag-träning utan vad jag iaf ska försöka hinna med. Exempel 5 timmar promenad och 2 timmar yoga. Då får jag placera ut de hur jag vill :) Känns bättre liksom :) Allt över det är ju bara en bonus samtidigt är det ingen överdriven träning att känna press över att hinna med. Ja ni förstår nog vad jag menar.

Vägde mig idag också dessutom. Mest bara  för att se hur mycket jag hade gått upp senaste veckorna då jag knappt hunnit med någon träning. Resultatet var över förväntan faktiskt. Jag hade faktistk gått ner. Det känns jättebra :) Nu ska jag se till att bli av med dessa kilon. Jag ska !!! hehe!

Har som mål att gå ner iaf 10 kilo under 3 månader. Borde gå faktiskt.. om jag bara ger mig fan på det eller hur?!

promenad i skogen

Idag var vi ute hela förmiddagen och kikade runt på träd. Gick väl några kilometer på 2 timmar. Som ni förstår stannade vi rätt ofta haha men har iaf rört på mig tillräckligt idag :p

nu är jag däremot hungrig så nu ska det lagas någon mat.

uppdatering

sorry för dålig uppdatering den senaste veckan... blir jämt så när jag är här hos mamma (när jag har inneveckor på skolan..) därför att jag orkar inget mer och har oftast massa att göra när man kommer hem . Man ska äta och plugga och ha sig så då orkar jag typ inte träna en massa när jag kommer hem också. MEN jag latar mig inte hela dagarna bara för det. Dessa veckor (speciellt denna ) är man ute mkt. Man går mkt på skolan, till och från skolan och så vidare. Dessutom är man ute på själva lektionerna nu då vi har naturkurs hehe :P Sitta stilla är typ det sista man gör. PLUS att jag äter sallad desa dagar då jag inte orkar värma annan mat plus att det är mkt godare att äta sallad när det är varmt ute :)

jag är dessutom ledsen över att jag glömde väga mig och mäta mig i söndags men jag vaknade halv 12 och mådde illa så det var inte det försa jag tänkte på precis ;) hee. Lovar att göra det bättre ifrån mig. Dock tror jag inte jag har gått ner eller så eftersom jag inte har tränat på senaste veckan men ja.. inte gåt upp iaf får man hoppas.

nu ska jag slua svamla. återkommer senare!

puss på er

Skolvecka igen då

Då är det dags för Gävle igen då ^^ Sista inneveckan för vårterminen. Blir en massa vandring idag också då som sagt, men lite mindre eftersom vi åker bil så den lilla biten från station till bussen blir borträknad. Dock tror jag att jag ska klara av dagens minimum ändå hehe!

Dagens frukost blev lite müsli och mjölk. Gott om inte annat ;)

vi hörs när jag kommit hem
kram på er

RSS 2.0