Det här med att kombinera...

Jag har fullt upp varje dag fast att man kanske inte kan tro det. För det första har man ju en bebis i magen som behöver omvårdnad haha. Man måste tänka på vad man äter, hur man kliver upp ur sängen och hur man bär saker och så vidare. För det andra har jag ett stort hus som behöver städas och pysslas med varje dag. Har man tre katter, en hund och en sambo så blir det mycket att städa undan och fixa med. Sen har jag ju Docka också som jag pysslar om varje dag :) Som om det inte var nog är man ju 100 % studerande vilket innebär att jag har massa böcker och uppgifter att göra på dagarna också.

Nu är det skönt att jag bara har två uppgifter kvar att göra men jag behöver ändå läsa en massa böcker. Lånade i onsdags 4 böcker av mina klasskamrater och har nu bara en kvar att läsa. Tänkte försöka hinna klart den idag medan Fredde jobbar så att man kan fredagsmysa ikväll och ta det lungt i helgen. För till veckan är det ju skola igen och ni vet kanske hur slut i kroppen och knoppen man brukar vara efter det.. haha

så ja, jag har ju en del att kombinera varje dag men hittills har jag lyckats jävligt bra tycker jag ;)



ps.ikväll ska jag be Fredde fota min gravidmage lite granna tänkte jag :) Lägger in dem då hihi

Postat av: Tova

Ja på ett sätt är det väl rätt skoj att ha fullt upp, men samtidigt skönt att få bara "vara" ibland ;)



själv trodde jag att jag skulle få en massa tid över på mammaledigheten. Men så blev det inte alls, haha, snarare tvärtom..

2010-05-14 @ 23:36:05
URL: http://trasslet.se
Postat av: Magdalena

Jag älskar magbilder, så kul att följa utvecklingen på avstånd! :)

2010-05-17 @ 20:04:31
URL: http://magdalenae.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0