god morgon bloggen


Nu har man vaknat och ätit frukost. Blev som sagt inget studerande med studiegruppen idag eftersom det blev något i vägen för alla. Det är ändå ingen panik med det vi skulle göra hehe.

Idag är det onsdag (redan?!) och jag blir mer och mer nervös för fredagens körlektion. Jag har bara målat upp all skräck som kan tänkas hända. Kärringstopp, slira fast i modd, inte få i väg bilen, köra in i någon. JAg vet att det inte kommer hända såklart eftersom jag vet hur man får iväg bilen och hur man stannar ;) men lika bra att vara beredd på det värsta. Då kan det bara bli bättre eller hur?! hahahaha. Samtidigt ser jag fram emot det eftersom jag vill ha mitt körkort helst igår och lika bra att få det överstökat liksom. Aja, får se vad hennes dom blir. Jag är iaf inte sämst och det är alltid en tröst hahaha

Idag är det riva klart allt kakel i köket som står på schemat. Jag ska även plugga lite tänkte jag men det hinner jag göra nu medan Fredde jobbar.

Postat av: Linda

Haha .. Första körlektionen är ALLTID nervösast och hemskast, Men sen när du väl har kört iväg bilen så kommer det går bara bra :) hihi .Allt kommer att gå så bra!

2010-03-03 @ 14:27:38
URL: http://lindawik.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0