Graviditetstankar

Känns som jag bara klagar med min graviditet men den har inte direkt vart kul hittills. Igår mådde jag bra, andra dagen jag mådde bra och naiv soma man är trodde man att det äntligen var slut på spyandet. Jag hann bara lägga mig under täcket och sen måsta jag springa upp på toan för att spy. Sen mådde jag kalas igen och mår fortfarande bra. Jag blir galen haha. Nu på senare har jag börjat få väldigt ont i svanken också. Antar att foglossningen har börjat men jag vet inte alls hur det känns eller ska kännas. Det är ju olika för alla med. Vissa känner av den och vissa inte. Men smärtan är värd det. Jag får ju ett liv för det.

Iaf så försöker jag, trots allt negativt, självklart njuta av att "vara" gravid. Veta att jag har ett annat liv i magen. Ett liv som är av mitt DNA. En bebis! Jag ser fram emot 1 februari då vi har tid för UL men samtidigt är man rädd att det ska vara två huvuden på en kropp, tre armar eller kanske outvecklad kropp i allmänhet. Vad gör man då liksom?! Det går inte att sticka under stolen med att alla vill ha ett friskt barn.

Sen är det så mycket jag vill. Jag har noll tålamod. Jag vill köpa barnvagn nu, inhandla massa kläder (fast jag behöver inte för jag får av syrran) och jag vill renovera datarummet så det blir barnrum. Allt på en gång! Helst igår hahaha. Fredde säger att vi har tid men jag märker ju hur fort veckorna går och jag vill ha barnrummet klart medan jag faktiskt orkar hjälpa till där inne haha. Det går kanske inte så bra att tapetsera med världens mage sen. Kanske är liiiite ivägen då hehe.

ni som vart gravida, är det bara jag som hade dessa funderingar eller var ni likadan?

Postat av: Rebecka

Jag var precis likadan under min första graviditet med tindra=) ville ha allt klart flera veckor i förväg.. men man hinner faktiskt... denna gången känner jag mig mycket lugnare och pallar inte o stressa.. visst d e kul o kolla barnvagn och alla grejer som har med barn att göra men man får lugna sig lite=) utifall det händer något undertiden så vill man ju inte ha en massa grejer hemma...

2010-01-05 @ 12:16:42
URL: http://baravitre.blogspot.com
Postat av: madde

Rebecka: jag kunde inte svara på din blogg, vet inte om det är min dator som krånglar eller vad det är. Ja visst är det så att man hinner men skönt att få så mkt gjort som möjligt så snabbt som möjligt också :) Ja fast jag ser det så att det kan hända saker senare också och man kan tom föda döfött och man kan inte vänta med allt i sista sekunden heller ;) Jag kommer inhandla barnvagn efter vecka 20 vilket är snart :) om jag hittar någon bra vill säga haha

2010-01-05 @ 13:51:21
URL: http://justmadde.blogg.se/
Postat av: Linda

Vad ska du få för kläder utav mig? jag har bara rosa kläder och sen så ska ja spara mina kläder för jag ska inte bara ha en unge e.....!!!!

Och du ska väl få en pojk? då kan han inte ha rosa kläder på sig e!!!

2010-01-05 @ 14:31:46
URL: http://lindawik.blogg.se/
Postat av: Jessica

helt ärligt, tänkte jag aldrig tanken på att de kunde vara nå fel på barnet. elelr att jag skulle kunna få missfall. Vet inte varför, jag är väldigt realistisk annars, men jag TÄNKTE inte ens att nåt kunde gå fel! Vagn köpte vi tidigt bara för att vi fick ett bra pris av en bekant till jonas mamma, resten kom lite eftersom, men de var klart flera veckor innan hon skulle komma. tur var ju det eftersom hon kom för tidigt! Jonas syster satte upp sin spjälsäng, och typ 3 dagar senare kom han, haha, 8 veckot för tdigit. och min mamma sade o¨ckså sådär, köp inte så mycket, tänk om de händer nåt. men helt ärligt tror inte jag att de blir jobbigare bara för att m,an har saker hemma, dessutom så sade jag att OM de händer nåt, då får ni komma och städa uindan allt innan jag kommer hem från sjukhuset. men kläder är ju underbart att handla! därför jag ville veta vad de var för kön för jag är inte så mycket för beiga kläder, jag vill ha FÄRG! och en rosa klänning med volanger tror jag inte jonas hade gillat att jag klädde en pojke i, haha. ;) men de syntes inte på vårat UL och jag blev faktiskt RIKTIGT besviken över de, både jag å jonas ville veta, jag hade tillåmed ångest över att inte få veta! tur nog gick de över. foglossningar klarade jag mej från också, låter inte så bra om du redan börjat få probem med dom!!

2010-01-05 @ 14:35:36
URL: http://www.jessicab87.blogspot.com
Postat av: Linda

Ne det har jag aldrig sagt. Jag sa att det var ingen idé att du köpte nå kläder själv för du kommer att få så mycket kläder utav alla andra?! alltså att dom kommer att köpa bebiskläder som "present" till bebisen....

2010-01-05 @ 18:43:42
URL: http://lindawik.blogg.se/
Postat av: Sara

Njut av att vara gravid bara såhär i början (även om det är jobbigt som tusan med måendet!). Allt som "ska" fixas kan fixas i slutändan :) Förmodligen kommer det klia i fingrarna på dig i slutet och du kommer säkert BARA vilja dona med hemmet och förberedelser för bäbisen, då vore det lite tråkigt om allt redan var färdigt :) Så känner i alla fall jag, och jag är glad att jag inte började fixa med allt förän nu de senaste månaderna. Då skulle jag inte haft nånting att göra mer än att bara vänta om dagarna!

Kolla efter mammakläder och sånt nu, den här tiden, och pyssla om dig själv riktigt mycket. För sedan blir det nog mycket bäbis överst på listan :)

Ul oroade jag mig också lite för, men jag lovar - det är bland det underbaraste jag varit med om! Det är svårt att hålla sig från tårar när man får se att det verkligen ÄR någon där inne (innan man ens ser OM det skulle vara något fel) :'D Du har verkligen något att se fram emot :)

2010-01-06 @ 11:42:52
URL: http://sfernstrom.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0