Till barnrummet

Hittat massa fina saker till barnrummet och IKEA har både kvalitét och billiga varor vilket jag gillar.

Vi har nog bestämt oss för att köpa både spjälsäng och skötbord därifrån (då de är billiga, snygga och har fått bra recensioner av media och vänner )



Gulliver spjälsäng. Kostar 895 kronor och med matchande madrass blir det ca 1000 kronor vilket jag tycker är ett lagomt pris :)


Skötbord från samma serie (Gulliver). Denna kostar 995 kronor och det är många hyllor vilket är bra ;) Hittade dock ett till snyggt skötbord som jag skulle kunna tänka mig ;



Denna kostar 1195, vilket inte är så mycket i skillnad från det andra skötbordet. Denna är större där uppe där barnet ska ligga vilket är ett plus och det kan vara skönt att "gömma" blöjorna i skåpet också. Ja svårt val ;)


Postat av: Sara

Jag kan rekomendera ett skötbord med mycket plats där uppe där bebisen ska ligga, som på bilden längst ned! Man får annars böja sig ned för att ta fram blöjor eller tvättlappar och samtidigt hålla ett öga och en hand på bebisen som ligger och sprattlar som en nyfångad fisk, kanske mitt i natten när man dessutom ofta är jättetrött.

Så det är jättepraktiskt med lite extra plats brevid bebisen och skötbädden där man kan ha några blöjor, tvättlappar och salvor - tycker jag! Då slipper man böja sig ned och man har koll på den lille hela tiden :)

Bara ett litet tips.

2010-02-16 @ 12:52:33
URL: http://sfernstrom.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0