En dag på stan med Emma och Evelina

Igår bestämde vi att vi skulle gå på stan idag då jag ändå tänkte åka in till Oves körskola med lite gotta som tack för körkortet. De fick lite munkar och ett kort ;) Fanns tyvärr inga blommor som jag tänkte köpa men de älskade munkar tydligen så det var ju tur det.

Gick som sagt på stan sedan och jag som inte skulle handla något handlade mest hahaha. DOCK allt på rea. Jag är ju en superkvinna när det gäller hitta saker på rea. Hittade 4 plagg på Gina Tricot för 196 kronor. Ni hör ju haha!



två cardigans som kostat 149 ? och var nedsatt till 49 kr styck. Jag älskar cardigans och det är av tunnt tyg vilket blir skönt nu till sommaren :)

 

Den blåa klänningen har jag velat haft länge men inte köpt. Nu är de nedsatt från 199 kr till 49 vilket gjorde att jag inte längre kunde säga nej till den hahaha. Tog en större strl än vanligt så jag kunde ha den nu med mage i också. Den rosa tunikan har också kostat 199 och var nedsatt till 49 kr även den. Tunnt tyg vilket är skönt till sommaren och mkt plats för bebis är det också. PERFEKT



en klänning jag suktat efter länge på H&M var på rea även den. Kostade mig nu 150 kr istället för 299 ? Den är suuuupersnygg tycker jag :)

Postat av: Jessica Nellie & Oliwer´s Mamma

fina fynd, klänningen från gina där har ja på mej idag fast den lila ;)



sv: ja jag förstår det, när har du Bf?

ja tack tack, jodå det funkar kanon, det är väl sömnen som är lite si så där med :P med det är sånt man får räkna med...

kram

2010-04-20 @ 21:26:53
URL: http://shiiitonge.blogg.se/
Postat av: Maria

Åh den blåa klänningen har jag också köpt två av fast i lila och grönt, för 49 kr styck. gillar dem skarpt =)

2010-04-20 @ 22:06:56
URL: http://iamiamaria.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0