Plugg + picasa

God morgon sötnosar! Idag skiner solen och jag har massa jobb vid datorn som väntar .. BLÄ !! Dock har jag en uppgift jag ska göra under hela sommaren som jag också måste göra . Nämligen fota blommor. Det är en utmärkt dag idag för att göra det. Ska nämligen fota 50 olika blommor så det gäller att fota alla man ser hahaha. Tussilago och vitsippor finns här neranför så jag tänkte gå och fota dem bara kameran är laddad ;)

Har även suttit med Picasa några dagar nu och nu är jag helt fast. Jag kom på hur mn bytte namn på mapparna, skapade nya och hur man flyttade omkring mappar som redan fanns inne där. Nu har jag olika kategorier , ex bilder på mig, djur och ola :P Där har jag nu då massa bilder som jag kan tänkas blogga om och vill jag ha andra bilder är det bara att importera till biblioteket! Det går snabbt att använda picasa och det är inte alls svårt att lära sig det heller. Jag hade juh aldrig sett picasa förut och kunde snabbt fixa till lite bilder och ändra om i mappar och så :)

 

Är absolut ett bra verktyg för er som vill ha snygga bilder i bloggen eller för er som inte har photoshop. Jag tycker fortfarande att photoshop är bättre men det tar längre tid att göra småfix så jag behåller absolut picasa :)

 

Jag rekomenderar er till att ladda hem det (det är lagligt...) om ni funderat på det. 


Postat av: lolla

hejsan

härlig dag för blomfotografering....

bra att höra att picasa är bra då blir det en hemladdning för mig....

kram lolla

2009-05-06 @ 10:59:55
URL: http://lollashus.blogg.se/
Postat av: Lutten

jagharoxå det programmet men vet ej hur jag får in "nya" bilder i bibloteket? vet du hur man gör?

2009-05-08 @ 14:54:09
URL: http://madeleneklund.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0