kvällsbloggar


sitter här vid laptopen och kan inte sova. Igår låg jag vaken till halv 3 innan jag somnade. FY FARAO vad det är jobbigt att bara ligga och vänta liksom. Imorgon (idag) tänkte jag locka håret, det blev aldrig idag. Får se hur det blir. Sen tänkte jag plugga lite såklart. Fåglarna, fågellätena och allt det måste sitta tills tentan nästa vecka. Jag ska försöka göra klart syrrans design till bloggen. Skulle underlätta om hon var med och sa hur hon ville ha det :-) Resultatet får ni förhoppningsvis se imorgon.

Jag kanske även ska hjälpa syrran att städa lite. Nu med gravidmagen får hon inte anstränga sig för mkt, dessutom så vill jag hjälpa henne ifall hon kör mig till gävle på fredag då Ola spelar ;) Jag vill verkligen ner eftersom han typ bara spelar diggilloo i sommar och jag har bara råd och tid med att åka på en. AJA det var ett annat kapitel.

Vad gör ni då? finns det någon mer där ute i bloggvärlden som inte kan sova? :)

Postat av: Linda

Sv:Det var synd,hade varit kul:)Men jag blir bara hemma jag oxå,så fint väder ju.

2009-05-28 @ 08:49:13
URL: http://lindafernstrom.blogg.se/
Postat av: - Hanna

Nej precis. Ja jag kan förstå det, jag längtar som fan!!! :D

2009-05-28 @ 09:21:31
URL: http://hnaolsn.blogg.se/
Postat av: Eva

Sv: Det är mycket möjligt att det är hans känslor du tar in. Vi påverkas otroligt mycket av att ha spöken omkring oss. Både att de tar av vår energi och att vi kan känna av/fånga in deras känslor. Det kan också vara så att du har besök av en ande som vill dig väl, en anhörig. När man är ledsen kan det hända att de kommer för att hjälpa eller trösta. Men blir det för besvärligt tycker jag absolut att du ska kontakta ett medium.

Kram,

Eva

2009-05-28 @ 09:32:02
URL: http://detspokar.blogg.se/
Postat av: Linda

Hrm.. herre gud!!! jag vet inte hur det blir om det där imorn.! det är så jävla drygt å se honom å att åka till gävle bara för en halvtimme.. du hade juh beställt biljetter till diggelo juh eller?

är väl bättre att du åker dit då..?!

2009-05-28 @ 09:56:04
URL: http://lindawik.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0