J*vla telefonförsäljare !!!

Åh jag hatar telefonfärsäljare.. vem gör inte lixom? Men nu blev jag rent av förbannad. De ringer och tror att man inte fattar någonting. För en stund sen ringde en telefonförsäljare från Glocalnet. Han ville såklart att jag skulle välja deras telefoniabbonemang. Jag sa vänligt att jag redan hade Telia och att jag hade det bra där. Då sa han ; jo men vi har mkt bättre priser och bla bla bla. Jag sa ännu en gång att jag hade Telia och att jag trivdes med dem. Då bah.. ja kan jag inte skicka hem papper till dig då med våra priser och så så du kan titta igenom dem? Ja gör det då tänkte jag. Så börja han babbla upp namnet och så sa han" du har nu tagit del av vårat erbjudande och tagit ett abbonemang. Jag bah WHAT :O ?!?!?!?! jag har inte sagt ja till något. Jävla idioter. Jag lade på och svarade inte när han ringde upp. Får jag någe papper nu på att jag har deras abbonemang så då tänker ja stämma de jävla satarna !!!!!!

HATAR telefonförsäljare .......

Postat av: Anonym

Jag hejar på dig Madde =)

2009-03-24 @ 22:37:05
Postat av: Alexandra

Du har iaf 14 dagars ångerrätt, så ifall du får papper hem om deras abbonemang så är det bara och ringa och säga upp det, men eftersom du la på och inte fullföjde inspelningen så har dom inte rätt att skicka ut papper tror jag.

2009-03-25 @ 08:16:50
URL: http://mylifeasalexandra.blogg.se/
Postat av: Jennie

Du får skaffa nix på telefonen. På så vis får inte försäljare ringa. De har jag gjort så skönt att slippa dem. Gratis.

Du hittar numret på google skulle jag tro.

2009-03-25 @ 08:31:43
Postat av: Sara

Det blev exakt samma sak för mig!! Kom ihåg att säga till sen bara när du fått papperena att du inte vill ha, annars äre kört!

Det enda man kan göra när dom där idioterna ringer är att säga nej tack, hejdå! och lägga på luren...

2009-03-25 @ 08:51:38
URL: http://saralouiise.blogspot.com
Postat av: Em

Man blir ju tokig på alla dessa!!! Det är typ 5 om dan som ringer hem till oss!!

2009-03-25 @ 19:34:20
URL: http://semlanemm.blogspot.com
Postat av: Anonym

hallå där!? :O vilken skit.... så kan man ju inte göra. jag vågar sällan svara då det är försäljare :/ är lätt hänt att det blir nå tok... hoppas du kan sätta dit dom!

2009-03-26 @ 08:46:56
Postat av: Daniel

Hej! Usch, jag hatar telemarketing också, jobbar som telefonförsäljare för Glocalnet dock, hatar skiten. Den är varken bra för kunderna (som blir terroriserade) eller för personalen, att sitta och ringa o tjata om en produkt man själv inte tror på dagarna i ända är otroligt tröttsamt, dessutom tjänar man inget, trots att man jobbar heltid så kan man tvingas gå till socialen...

2009-10-12 @ 13:16:30


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0