Händelserik dag

Idag har det hänt ganska mycket men ska försöka vara kortfattad. Det fungerade verkligen skitbra på den nya förskolan idag. Jag trivs otroligt bra med personalen och det funkar bra med barnen också, blir juh bättre när man känner dom mer och mer givetvis! Det som är så fachinerande med denna förskola är att det är allt jag inte är van vid.

* Den är helt nybyggd 

* Den har enbart två avdelningar med barn 

* Den ligger enskilt brevid den andra förskolan 

* Det är barngrupper med blandade åldrar mellan 1-5. 

 

Det är som sagt rena motsatsen mot Harmånger men man ska vara med om allt tycker jag :) Nya erfarenheter att ta med i "ryggsäcken" så att säga. Jag fick 5 dagar att jobba nu.. Blir nog mer eftersom en eventuellt kommer bli sjukskriven och jag jobbar så gärna. Det vet dom om :) Så håll tummarna över lite arbete för Madde ;)


 

Min gofis ligger och sover... (ej nytaget )

 

För att övergå till nästa. När jag kom hem visade det sig att benet Boyen tuggade på igår gjorde honom förstoppad. Stackarn har försökt bajsa hela dagen utan att lyckas. Stackarn kunde inte ens sitta. Fy fan va ont man läre ha då. Jag åkte ner på Apoteket och köpte Lavemang åt honom men det har inte kommit ut än (inte vad jag sett iaf..) fast att det skulle ta max 15 minuter. Det har dock runnit massa droppar asså så något har kommit ut men jag väntade mig värsta badet med avföring... Nu kan han iaf sitta och nu ligger han och sover. Kanske var det kramper som gjorde att han trodde att han var förstoppad? Jag vet inte ja.. hoppas iaf att han mår bättre. Dock är man inte så sugen på att jobba imorgon.. men utan pengar så kommer jag ingen vart :/ 


Postat av: [ Viktoriae] En blogg om självkänsla & tänkvärda inlägg

Lilla stackaren, jag hoppas han blir bättre!!

2009-03-04 @ 11:37:41
URL: http://viktoriae.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0