Fredag

HAHA vet inte om ni såg det men det var typ 10 inlägg av samma "God natt" som jag skrev igår kväll haha. Jag hatar verkligen att blogga från mobilen för man skriver ett inlägg och skickar men det kommer bra många fler än så. 

 

Nu är jag iaf hemkommen från jobbet. Har gått bra idag med tycker jag. Lungt med så  några barn som vi hade idag. Vi hann med att gå ut på en liten promenad bland annat. Roligt för barnen att komma ut och se något annat än samma lekgård som de alltid leker på annars :) Längtar till våren då man kan se mer fåglar, se båtar, vara närmare vattnet och allt det :)

 

Nu blir det ingen vila, nu ska jag plugga klart det sista så jag slipper sitta med det i helgen. Tror jag ska göra klart min design också (jag ska byta design...) sen får vi se vad klockan blir när jag är klar. Om det kanske blir pubkväll på Måsen i Stocka eller om det blir en lugn hemmakväll framför tvn. Det är juh Lets Dance finalen ikväll!

 

 

 

Vad ska ni själva göra denna fredag? =)


Postat av: Linda

Jag blir bha hemma ikväll,, Jon for till Gnarp med Pillen för Pillen skulle på statiol.. (vilket var för typ 20 min sedan dom åkte) så dom är väl å snor runt någonstans.. så jag sitter bara här hemma och har tråkigt :(

2009-03-27 @ 22:15:55
URL: http://lindawik.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0