Ridningen

Nu är jag hemma igen. (eller har varit ett liiitet tag...) Det var iaf hemskt roligt idag. Jag red Docka och gud har jag saknat henne !! Hon står på bete nu och har inte blivit så mycket riden på ett tag men det gick bra ändå :) Hon var hemskt pigg och tyckte det var hur roligt som heelst. Imorgon ska jag rida henne igen. Denna gång på banan på klubben. Ska bli intressant att se om hon känner igen sig hehe. Man kan dessutom träna på ett annat sätt än vad man kan göra ute i skogen. Men hon mjuknade och gick på tygeln av och an på slutet vilket var överraskande. Dels för att jag inte har ridit på över ett år, sen att hon stått ett tag som sagt. Så det var hemskt roligt :)

Ja nu ska jag dricka massa vatten och sen blire en film tror jag. Har ju en wallander från lovefilm som jag borde se.

Vad gör ni denna kvällen då?

Postat av: Eva

Jodå, det är jag som fotar :-) En glad amatör.



Jag tycker också det är kul att rida, men jag har bara testat ett par gånger. På Gotland. Så vi har planer på att ge oss ut så fort vi kommer över dit. Ska bli kul.



Förresten; jag håller på om rumsterar om lite på min blogg. Så den BARA ska handla om spökerier. Mina andra inlägg skriver jag istället på http://evasblandning.blogg.se Så du får välja vilket som verkar intressantast :-)



2009-07-14 @ 23:08:48
URL: http://detspokar.blogg.se/
Postat av: Deniesé

sv. madde du skulle bara våga! här ska ingen kallas guldfisk jr ! :O hahahahah :P

2009-07-15 @ 08:37:38
URL: http://liketolive.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0