Gårdagen i ord (nu även med bilder)

 
Vi hade sååå kul igår ska ni veta. Det var Helena, Hanna-Karin, Emma, Jag, Clara och Merre. Det var hur kul som helst. Vi grillade först och snackade gamla minnen och så. Efter det intog vi scenen och blev artister allihopa när vi sjöng singstar. Efter att alla hade provat på singstar så spelade vi i två olika lag. Först var det H-K, jag och Merre i en grupp och resten i den andra. Då fick de faktiskt ganska storspö av mitt lav (11-3) men det var ganska lika poängmässigt och så hela tiden. Andra omgången vi spelade så blev det faktiskt 7-7 så det vart oavgjort helt enkelt hehe. 
 
Efter det drog Helena hem och vi fortsatt att sjöng lite singstar bara vanligt. Vi lyssnade på oss själva när vi spelade upp låtarna efteråt och ibland lät det bra och ibland inte hahaha. HK Hittade dessutom en funktion där man kunde höja eller sänka tonerna i låten så man hade basröst eller smurfröst. VI SKRATTADE TILLS VI GRÄT kan jag meddela ahahahhaha. Efter det åkte även Emma hem så då spelade vi som var kvar, så det kan låta istället. Det var sjukt roligt eftersom vi var jämna även där hela spelet. Sen skrattade man så tårarna sprutade eftersom Merre var så sjukt rolig hahaha!


   
Merre och Clara åkte hem vid typ 11 tiden men HK blev kvar tills halv 2 haha. Vi satt och pratade drömmar, ridläger, bloggar och massa annat. Roligt även det eftersom det var länge sedan man bara pratade och inte snackade sadlar, vilket bett man ska ha idag eller vart vi ska rida hehe. 

Bilder kommer senare idag. Nu har jag sådan fruktansvärt huvudvärk plus illamående och jag har lovat HK att hjälpa henne måla i hennes blivande lägenhet så jag ska se till att bli bättre nu hehe! Så bilderna kommer senare idag. I promise! Nu ska jag svara på era kommentarer!

kram kram 

Postat av: Emma

Låter som du haft en bra kväll! (y)



sv: hehe tkr du?^^

Ja det var tur, hade panik. haha

2009-07-04 @ 12:01:33
URL: http://emmmaaac.blogg.se/
Postat av: nicole

gud så söt blogg:) allt bra med dig? puss

2009-07-04 @ 13:13:39
URL: http://nicolespersonliga.blogg.se/
Postat av: nicole

sv : man tackar ;) puss

2009-07-04 @ 14:59:07
URL: http://nicolespersonliga.blogg.se/
Postat av: lutten

så kul med spel, jag e dock en dålig förlorare( inte så det e överdrivet) men jag vill vinna haha! Hoppas ni hade en trevlig kväll=)

2009-07-05 @ 17:46:58
URL: http://madeleneklund.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0